Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Jakie są wasze ulubione kabarety
Sir_William:
Nie spotkałem się z podobnym tematem dlatego pragnę go zapoczątkować tutaj.
Jaki jest wasz ulubiony kabaret? Za co go cenicie? Co wam się w nich podoba?
Moim ulubionym (teraźniejszym) kabaretem jest Kabaret Moralnego Niepokoju. Może ich piosenki nie są najlepsze, jednak skeczami rekompensują je w 100%. Cenie go w dużej mierze za ich program - Tygodnik Moralnego Niepokoju. Jednym słowem, a raczej dwoma: są wyśmienici!
Skład:
Robert Górski (teksty)
Przemek Borkowski (teksty)
Mikołaj Cieślak (teksty)
Katarzyna Pakosińska (wdzięk)
Rafał Zbieć (głupie odzywki)
Tenże kabaret zajął miejsce mojej (byłej) ulubionej, jednak już nie istniejącej grupy Kabaret Potem. Robili sobie żarty ze wszystkiego - w mojej pamięci pozostanie jako cząstka mego dzieciństwa.
Khaleb:
Dla mnie najlepszym kabaretem jest wcześniej wspomniany Kabaret Moralnego Niepokoju. Zastanawiałem się przez chwile czy Ani Mru Mru nie jest tym The Best, ale doszedłem do wniosku, że jednak nie. Uważam tak dlatego, ponieważ skecze KMN są dobre, a trafiają się im wręcz hity! Wiele razy " umierałem " ze śmiechu oglądajać właśnie ich kawałki.
Tkoron:
Moje ulubione kabarety
1. Ani Mru Mru - mój ulubiony kabaret bardzo ich lubię szkoda że ostatnio rzadko mają coś nowego.
2. Kabaret Moralnego Niepokoju - 2 z moich ulubionych kabaretów "Lachony" i "opowieści dziadka Barnaby" Wymiatają.
3.Piasecki- Fajne teksty ciekawie opowiada.
4.Poniedzielny- Za jego wygląd :-)
Żadnych wyjaśnień, ni nic - sama wyliczanka. Dostajesz za to upomnienie słowne. - [Boba Fett]
Wrath:
Kabaret Ani Mru Mru:
Mój ulubiony kabaret ich skecze są strasznie śmiesznie jest to pierwszy kabaret który oglądałem na żywo i prawie umarłem ze śmiechu a innym dowodem że to oni są The Best of The Best of The Best to ich wygrana w tym roku telekamerach. A dodam jeszcze że Michał i Marcin Wójcik mają to same nazwisko co ja.
Inne kabarety i ich najlepsze skecze:
1.Kabaret Moralnego Niepokoju (Jak wyrwać lachony, impreza u Bogdana)
2.Formacja chatlet (Plotka, Zdrada, i skecz wykonany z kabaretem Ani Mru Mru pod tytułem śledztwo)
3.Grzegorz Halama (Pan Juzek)
To są moje top kabarety i tak chyba zostanie.
Arthas:
Moim ulubionym kabaretem jest zdecydowanie kabaret "Ani Mru Mru". Sądzę, że zdecydowanie jest to jeden z najlepszych kabaretów polskich, z jakimi mamy do czynienia na dzień dzisiejszy. Ich skecze są niezwykle śmieszne i interesujące, a osoby w nim występujące znakomicie nadają się do ról, które grają i prezentują. Najlepsze skecze dla mnie to: Nasz klient nasz pan, Kuszenie, Hipermarket i Wizyta u teścia
Pozostałe kabarety, które również lubię:
- Kabaret Moralnego Niepokoju
- Koń Polski
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej