Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Jakie są wasze ulubione kabarety
aleks194:
Najlepszym kabaretem jets abaret Ani mru mru. Ich skecze i piosenki są cudowne. Zdecydowane najleprzym ich skeczem jest "chińska restauracja" i "Tofik".
Występują w składzie
- MIchał Wójcik
- Marcin Wójcik
- Waldemar Wilkołek
Nie ma takiego drugiego kabaretu w Polsce, a nawet na świecie jak kabaret Ani Mru Mru
Ret Sam:
Taa.. "Kabaret Ani Mru Mru" jest najlepszy. Mają tyle kabaretów.. Poprostu cool. Gdy idą takowe na TVP1, lub TVP2 zawsze oglądamy sobie z rodzinką i mamy niezły ubaw. Wymienię tu ich utwory które najbardziej utkwiły mi w pamięci:
"Maciej i Smok"
"Chinczyk"
"Adam Małysz"
"Doping"
"Porodówka"
Polubiłem również kabarety grupy ÂŁowcy.B. Wpadłem na nich przypadkowo, i zauważyłem że mają bardzo fajne kabarety, takie jak:
"Ból"
"Mowa"
"Gili Gili"
"Dziewczyna Dziewica"
"Kleczers"
Nie można pogardzić również Kabaret Moralnego Niepokoju. Przynajmniej w weekend pokazują ich kabarety na dwójce :P.
Pzdr.
Kozłow:
Moimi ulubionymi kabaretami są:
- Kabaret Moralnego Niepokoju, najśmieszniejsze skecze, no i program w telewizji
- Ani Mru- Mru - chociaż ostatnio nowych skeczów nie mają
- Jerzy Kryszak - mój autorytet (najlepiej udaje polityków, ze wszystkich znanych parodystów)
- Piasecki (zajefajne teksty ma )
- Kabaret "Rozmowy w Tłoku" - świetni parodyści i świetne dialogi
- Grzegorz Halama - za piosenki w szczególności "Tak kazała mi ciocia"
Ogólnie to zależy od skeczu, nawet moralnemu niepokojowi zdarza się skecz beznadziejny
Tiw:
Gdy ja chce popatrzeć na kabaret to włanczam obrady sejmu .
Jednym z moich ulubionych kabaretów to Kabaret Moralnego Niepokoju, choć nie wszystkie ich skecze mi się podobają. Lubię też Ani Mru Mru, nie było żadnego skeczy na którym bym się nie uśmiał.
Z indywidualistów lubię też Halamę, Andrusa i Piaseckiego.
Julian:
Ja mam 3 typy ;D
Kabaret Moralnego niepokoju.Super skecze a szczególne to o historii.Najlepszy skecz to Napoleon Bonaparte ::) ??? :P
Kabaret Neo-Nówka super skecze o maherach.Najlepszy skecz to Polacy w Niebie :-* :-*
Kabaret pod Wyrwigroszem super skecze o politykach.Nalepszy skecz to Donald Marzy :) :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej