Tereny Valfden > Dział Wypraw

Ekspedycja Mrożon

<< < (8/12) > >>

Gascaden:
Początkowo chciał coś jeszcze dodać, ale powstrzymał się w półsłowie. Syknął tylko coś w swoim języku pod nosem i wysunął powoli młot, który w całości był wykonany z czarnej rudy. Podrzucił go w górę aby złapać lepiej za rękojeść i podszedł do kamiennych wrót. Odwrócił jeszcze na chwilę głowę w kierunku swoich współbraci i kiwnięciem głowy wskazał na wrota. Chwilę później wrócił wzrokiem na wejście i po wzięciu głębokiego oddechu, napiął mięśnie i zamachnął się, łupiąc młotem w kamień.

Narrator:
Te pękły, po pewnym czasie. Odsłaniając korytarz prowadzący w dół, oświetlony kryształami.

Gascaden:
Gdy w końcu przedarli się przez ścianę kamienia Gascaden odłożył swój młot z powrotem na miejsce i wskazał dwóch pierwszych lepszych paladynów.
Zostaniecie tutaj i będziecie pilnować wejścia w razie czego. A tymczasem... - spojrzał na elfiego maga i odsunął się od wejścia po czym ręką zaprosił do środka. - Zapraszam.

Merith:
- To wy eskortujecie mnie czy ja was? Chcesz reszte kariery patrolować Ignis Terra? Nie? To wykonuj rozkazy.

Gascaden:
- Przynajmniej na Ignis Terra nikt by mi tak nie truł głowy humorkami.
Wyciągnął szybko topór i z bronią w ręce wkroczył do środka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej