Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czego nie ma Gothic 3

<< < (6/7) > >>

kruszek:
Mi najbardziej brakuje głowienia się nad otwarciem skrzyń :) no i jeszcze stary system walki był świetny

kgdaro:
Przede wszystkim terenów bagnistych i rosnącego na nich bagiennego ziela !!
Smoków także nie ma, a szkoda. Byłoby fajnie pokonać smoczycę - ożywieńca :D

Wiele elementów gry jest zmieniona nie potrzebnie jak chociażby:
system walki, czy usunięcie dotychczasowych rozdziałów.

Dziennik jest chaotyczny, wpisy opierają się na logach z rozmów z npc.

Kita bezimiennego :P Ja rozumiem, że przyjechawszy na kontynent i wizytę u wielmożnego króla trzeba wyglądać porządnie, ale to przecież jest bohater, gdyby miał kitę nadałby nowy trend w modzie. Każdy buntownik miałby zapuszczone włosy -.- ah te marzenia.

Z drugiej strony ma włosy krótkie i nawet dobrze, twórcy przestali słuchać metaliki i posłuchali głosów swoich serc. Dzięki temu, Bezimienny ma krótkie włosy jak ja, czy wy. Dobrze prawda?

Szabloząb:
1.Notatnik jest "ffujjjj'.  
2.Brak wszelakiego zielska do palenia mam na mysli z takim fajnym efektem ja w g2.  
3.Mojm zdaniem niektóre miasta sa zbyt blisko siebie, np. Faring-Gotha-Montera.  
4.Niewiem czy ktos zauwazyl ale szakale na pustyni maja jakby patrole  

.:KERTH:.:
jak dla mnie w gothicu 3 przede wszystkim schrzanili fabułę. nasz stary kumpel lares, i lee, można z nimi tylko wymienić pare opcji dialogowych, oraz zrobić dla nich zadania. jest też mnóstwo NPC bez nazwy, co sprawia że gra jest głupia. jest mało kobiet (mimo że to kontynent) przez co jest strasznie głupio i nudno. system walki polega tylko na szybkim naciskaniu jednego przycisku, co jest idiotycznym rozwiązaniem. jak dla mnie, narazie najlepsza była 2 część, wraz z NK.

PZDR.:KERTH:.

Król Rhobal:
Mnie się nie podoba w "trójce" to że przyjaciele Beziego np. Gorn, Milten, Diego czy Lares są zupełnie inni niż w Gothicu 2 czy 1.
System walki jest okropny!! Całkiem bez sensu jest klikanie w jeden przycisk ;/
Dziennik mi się tez nie podoba bo w G2 lub G1 można było zobaczyć o co dokładnie chodzi w zadaniu i często były w nim jakieś podpowiedzi czy coś. A tu tylko dialogi są spisane :/
Nie można pomówić z NPCami bez imienia. W G1 i G2 dzięki rozmowom z takimi postaciami można się było dużo dowiedzieć a tutaj nawet imienni nie chcą zbyt wiele mówić
Gdy pokonamy jakiegoś przeciwnika w G3 to on odskakuje komicznie do tyłu (np. jak zabijemy kurę to ona leci daleko i trzeba ją po krzakach szukać ;p) i nawet po zabiciu sie rusza bo nie może się dobrze ułożyć ;p
Brak mi fryzury Bezimiennego ;p!! Wogóle bezi teraz nie wygląda jak bezi z G2 czy 1.
Fabuła też kijowa ;/. Tylko odbijanie miast pare nie ciekawych zadanek i tyle :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej