Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ciekawostki

<< < (14/18) > >>

Mistrz Yamana:
W obozie piratów za chatką grega jest jakinia z gorzelnnikiem, a zaraz za nią są topielce i inna jakinia w niej cieniestwór, a zaraz za nim jest skarb ( nie wiem z czym, ale wiem że coś wartościowego ). W kanionie ( na prawo od bramy piratów ) znajduje się pięć skarby, 1 znajdnuje się po prawej  stronie kanionu w szybie kopalnianym z rudą ( znajdziemy tam dziennik Francisa ), na przeciw szybu znjadują się 2 skały bardzo zbliżone do siebie, za nimi jest wgłębienie a w nim 2 skarb. Na dole jest jeźoro, na prawo od niej jest kamienny łuk, na schodach jest 3 skrarb, a po drugiej stronie łuku jest jakinia ( pilnowana przez ogara ), a w niej kolejny skarb. Za łukiem jest kolejny szyb w którym też znajdziemy "X" ze skarbem. O bibliotece nie muszę chyba wspominać, ale tam też znajduje się kilka ciekawych rzeczy ( biblioteki pilnują orkowie ).

Getar:
Ciekawostka o której być może nie wiedzieliście:
Na cmentarzu w lasie w Khorinis jest nagrobek,który jest nieco wyższy od pozostałych i jaśniejszy i kiedy się do niego podejdzie wyświetla się ,,Ur - Na którym poziomie masz tego paladyna?"

I jeszcze jedna:
Jeśli zabije się wszystkie cztery smoki w GD przed 4 rozdziałem(za pomocą kodów),to po wyjściu z Górniczej Doliny przenosimy się do 5 rozdziału.

skotar:

--- Cytat: Dementor w 25 Czerwiec 2008, 17:51:01 ---A tego nikt, no prócz Airyxa nie wie(on wie, czemu :D) Gdy nawiąże się odpowiedni dialog z  bandytą Tomem, który ukrywa się przed Estebim, to zostanie on piratem, jest nawet taka postać o jego wyglądzie, ekwipie i imieniu-czyli, poprostu Tom. Niestety, mnie się to nie udało, ale będę próbował dalej.

--- Koniec cytatu ---

A komuś oprócz niego sie to udało ?

--- Cytat: kuba18 w 28 Lipiec 2008, 14:43:42 ---A ja obok Lodowego Smoka po prawej stronie w zniszczonej chcie znalazłem notkę którą zostawili Magowie Wody.

--- Koniec cytatu ---

A co w tym liście pisze ?

Respev:

--- Cytuj ---A tego nikt, no prócz Airyxa nie wie(on wie, czemu Chichot) Gdy nawiąże się odpowiedni dialog z  bandytą Tomem, który ukrywa się przed Estebim, to zostanie on piratem, jest nawet taka postać o jego wyglądzie, ekwipie i imieniu-czyli, poprostu Tom. Niestety, mnie się to nie udało, ale będę próbował dalej.

--- Koniec cytatu ---
Srały muchy, będzie wiosna. W skryptach Toma nic o tym nie ma. Tutaj wszystkie dialogi z Tomem (bandytą):

--- Cytuj ---AI_Output (other,self,"DIA_Addon_Tom_Dead_15_00"); //Esteban nie żyje.
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Dead_11_01"); //Naprawdę? Chłopie, TO się nazywa mieć szczęście.
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Dead_11_02"); //Kto go zabił?
   AI_Output (other,self,"DIA_Addon_Tom_Dead_15_03"); //Powiedzmy, że ktoś, kogo znasz...
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Dead_11_04"); //Dziękuję, że tu przyszedłeś. Teraz mogę wrócić do obozu...
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---AI_Output (other,self,"DIA_Addon_Tom_Esteban_15_00"); //I od tamtej pory się tu ukrywasz?
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Esteban_11_01"); //Najpierw wróciłem do obozu i powiedziałem Fiskowi, Huno i innym chłopakom, żeby nie spodziewali się dostawy.
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Esteban_11_02"); //I że mogą za to podziękować Estebanowi.
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Esteban_11_03"); //Jeśli Esteban dowie się, kto doniósł chłopakom, że to on za tym stoi, będę martwy.
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Esteban_11_04"); //Dlatego nie wracam do obozu.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---AI_Output (other,self,"DIA_Addon_Tom_Juan_15_00"); //W jaki sposób?
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Juan_11_01"); //Esteban wysłał jednego ze swoich ludzi, Juana. Koleś obserwował nas.
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Juan_11_02"); //A później, jak omawiałem interes z piratami, wyszedł z ciemności i ich pobił.
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_Juan_11_03"); //Chłopie, ale ten gość był szybki! Na szczęście zdołałem uciec.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---AI_Output (other,self,"DIA_Addon_Tom_HI_15_00"); //Dlaczego tu siedzisz?
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_HI_11_01"); //Mam trochę kłopotów. Powrót do obozu nie byłby teraz najlepszym wyjściem.
   AI_Output (other,self,"DIA_Addon_Tom_HI_15_02"); //Co się stało?
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_HI_11_03"); //Miałem całkiem niezłe kontakty z piratami, wiesz?
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_HI_11_04"); //Zawsze spotykaliśmy się nieopodal obozu, żeby pohandlować.
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_HI_11_05"); //Chłopie, kupowałem graty dla połowy ludzi z obozu. "Tom, załatw mi to, Tom załatw mi tamto".
   AI_Output (self,other,"DIA_Addon_Tom_HI_11_06"); //A ten bydlak Esteban wszystko zrujnował!
--- Koniec cytatu ---

Russel:
Ja znam sposób jak wbić sie na przełecz do GD w 1 rozdziale , poprostu jak jestesmy na plaskowyzu na kolo farmy bengara , stajemy kolo kamiennych schodów , i wspinamy sie na skalke a potem powoli i ostroznie po górach i jestesmy w Gd ;] , tyle że porblem polega natym że nieda sie wrócić bez klucza :/

P.S w trakcie chodzenia po górach lepiej jest miec wlaczony caps lock wtedy bezzio idze wolno a my niemozemy spasc z urwiska

Pzdr Russel

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej