Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ciekawostki

<< < (13/18) > >>

Mc:

--- Cytat: Getar w 24 Lipiec 2008, 16:41:08 ---Ja raz jak grałem w Noc Kruka z kolegą,to przypadkowo coś nacisnąłem,i mi się wyświetlały jakieś napisy(chyba informujące o położeniu,ale nie jestem pewien).Kolega kombinował,żeby one znikły,naciskał różne klawisze,w końcu podszedł do jakiegoś gościa,coś nacisnął i nagle.....znalazłem się w ciele tego gościa obok którego stałem!A Bezimienny zwyczajnie stał obok nowego mnie.Jak to możliwe,czy to tylko przypadek czy jakiś bug?

--- Koniec cytatu ---

Miałeś włączonego MARVIN'a no i klikając ruszne klawisze możesz uzyskać różne efekty na skrypty gostka jakiegoś (chyba klawisz [J]) albo "wleść" w kogoś (klawisz [O]) albo przyspieszyć chodzenie (klawisz [k]) no latać i ożywiać Beziego (klawisz[F8]) albo wpisywać kody (klawisz [F2]) i powtarzać je w nieskączoność żeby przywołać np. z 1000 owiec (klawisz [F2] insert sheep [enter] i klawisz [tajemnica nie powiem i tak już za dużo wiesz :P])

user no. 11627:
Nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale ostatnio bawiąc się kodami zauważyłem, że jak np. jest grupa wargów i one zabiją np. owcę to wszystkie zaraz wcinają zwłoki a jak do tego dołączy się inny padlinożerca (choćby zębacz) i my jesteśmy przemienieni w warga to wystarczy, że będąc przy tym zębaczu cofniemy się to nasz piesek w tedy zaszczeka, a wszystkie wargi rzucą się na tego zębacza i go zagryzą.

Getar:
Ale ten klawisz,dzięki któremu można wejść w kogoś to małe o czy jakiś inny?

Mc:

--- Cytat: Getar w 24 Lipiec 2008, 17:28:10 ---Ale ten klawisz,dzięki któremu można wejść w kogoś to małe o czy jakiś inny?

--- Koniec cytatu ---
to po prostu klawisz o który znajduje się między i orza p :P tylko bawiąc się klawiszem tym nie oddalaj się zbytnio od bezia bo ci zniknie

Proszę przestać robić tutaj off-topic. Jeśli user ma problem z kodami, to zapraszam na rozmowy na PW, nie w tematach. - [Boba Fett]

Przepraszam. Poprawiam to tu na dolę wpisując jakoś ciekawostę związną z tą literą.
Morzna dzięki tej niepozornej literce zdobyć wszystko od jedzenia przez złoto i bronie do samych pancerzy, których nie wolno zdjąć po zabiciu kogoś. Również ciekawostką może być to że jak kogoś zatakujesz przez inną postać i wrócisz do swojej po walce czy w trakcie to i tak ty zostaniesz oskarżony o bujkę, troche przykrę, ale to szczegół. Następną ciekawostką to jest to, że przy zmianie postaci zmieniasz tylko i wyłącznie wygląd a głos zostaje bezia (bo nie ma innego nagranego)
Bobo Fecie mam nadzieje, że teraz pasuje i w przyszłości się mi to nie przydarzy.

Najemnik Kuba:
Na tej małej wysepce na środku jeziora (niedaleko chaty Erol'a) za jednym z wodospadów jest kamienna tablica.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej