Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ciekawostki

<< < (15/18) > >>

Vender:
gdy na początku 4 rozdziału zabijemy mlodowego smoka to po wyjściu z GD mamy 5 rozdział

Wieczny_Wędrowiec:

--- Cytat: Vender w 01 Styczeń 2009, 22:41:02 ---gdy na początku 4 rozdziału zabijemy mlodowego smoka to po wyjściu z GD mamy 5 rozdział

--- Koniec cytatu ---

A gdzie znajduje się "miodowy" smok ?

Ja mam ciekawostkę jak w 2 minuty zrobić 6-sty rozdział:

Po rozmowie z Xardasem na początku gry, należy (tylko z marvinem) wpisć na f2 "goto waypont ship" i jestesmy na statku. Szybko biegniemy do kabiny kapitana, naciskamy K i jestesmy w 6 rozdziale, tylko że statek jest pusty :P

Kolejna ciekawostka:

Na pewno każdy z was słyszał o "tajemniczym krasnoludzie z kosmosu". Otóż, w jednej z jaskiń niedaleko bimbrowni w lesie, znajduje się krzesło. Jeżeli przed krzesłem naciśniemy K, to znajdziemy się w oddzielonej komorze. Na ziemi jest narysowany pentagram i dookoła są nagrobki. Posrodku jest dźwignia. Gdy ją pociągniemy Bezi powie "A niech to! W końcu znalazłem to czego szukałem. Lepiej się stąd wydostać. Gdy wyjdziemy tą samą drogą, będzie na nas czekał jakiś gostek z dwuręcznym toporem (można topór znaleźćw Dworze Irdorath) i dwa demony. Po rozmowie z gostkiem, on powie coś po niemiecku i da nam list. Wtedy zniknie a my musimy zabic demony. W liście pisze coś takiego (przetłumaczone): "Graj bez kodów, bo bede cie musiał zlikwidować, miłej zabawy, Krasnolud z Kosmosu"

Baś-ka:

--- Cytuj ---A gdzie znajduje się "miodowy" smok ?

Ja mam ciekawostkę jak w 2 minuty zrobić 6-sty rozdział:

Po rozmowie z Xardasem na początku gry, należy (tylko z marvinem) wpisć na f2 "goto waypont ship" i jestesmy na statku. Szybko biegniemy do kabiny kapitana, naciskamy K i jestesmy w 6 rozdziale, tylko że statek jest pusty

Kolejna ciekawostka:

Na pewno każdy z was słyszał o "tajemniczym krasnoludzie z kosmosu". Otóż, w jednej z jaskiń niedaleko bimbrowni w lesie, znajduje się krzesło. Jeżeli przed krzesłem naciśniemy K, to znajdziemy się w oddzielonej komorze. Na ziemi jest narysowany pentagram i dookoła są nagrobki. Posrodku jest dźwignia. Gdy ją pociągniemy Bezi powie "A niech to! W końcu znalazłem to czego szukałem. Lepiej się stąd wydostać. Gdy wyjdziemy tą samą drogą, będzie na nas czekał jakiś gostek z dwuręcznym toporem (można topór znaleźćw Dworze Irdorath) i dwa demony. Po rozmowie z gostkiem, on powie coś po niemiecku i da nam list. Wtedy zniknie a my musimy zabic demony. W liście pisze (dosłownie) "You must play this game on fair! I see you, and I am Dwarf of Cosmic. Bye "
--- Koniec cytatu ---

A gdzie jest ta jaskinia konkretnie?

Wieczny_Wędrowiec:
Dokładnie ci nie mogę powiedzieć, poza tym nie wiem czy to występuje w polskiej wersji, bo u mnie jakoś nigdy się nie dało tego zrobić. A jak to znalazłem to grałem u kolegi w niemczech w niemiecką wersję.

Jaskinia znajduje się mniej więcej, gdy wyjdziemy z bimbrowni, to trzeba się skierować w lewo i iść dopóki nie znajdzie się cieniostwora na wzgórzu. Pod wzgórzem jest jaskinia.

Czaroxxx:
Czekaj czekaj skoro po niemiecku to czemu był polski dubbing?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej