Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ciekawostki

<< < (10/18) > >>

Bloodwayne:
wczoraj tez go nacisnalem-nie otwiera on nic
chyba ze w domu ponizej otwiera skrytke ze skrzynia i szkieletem na ziemi

Airyx:
Mi się wydaje, że otwiera on skrytkę na piętrze poniżej, gdyż takową odnalazłem tam po wciśnięciu tego przełącznika.

Nie wiem, czy można uznać to za ciekawostkę, ale czy zauważyliście, że myśliwy Grom (ten w kotlince z trollami niedaleko farmy Onara) śpi na stojąco? W dzień piłuje drewno, a w nocy stoi nieruchomo przy namiocie, a jak go zagadać to ziewa i powoli się wybudza. ;D Czyżby dysponował zdolnościami Garwiga i Gerolda, i ,,Dzięki łasce Innosa nie potrzebował snu"? Swoją drogą, to oni wszyscy mają imiona na literę g, więc może coś w tym jest... ::)

Byakugan:
Zgadza się Airyx - też tak miałem :P
Nie wiem czy to nie czasem bug, ale kiedy byłem na farmie Onara, w nocy, to Dar szedł do kaplicy i stał przy wejściu paląc bagienne ziele xD Dziwne :P
W Jarkendarze miałem przygodę podczas wyprawy z piratami do kanionu :)
W pewnym momencie, okazało się, że towarzyszów mych wcale nie ma ;]
Jednak znalazłem ich w...namiocie orków :o
To był chyba bug xD

Felmad:
Jeżeli co rozdział (od 1 rozdziału) zapłacimy daronowi ofiare w wysokości 200 złota to dostaniemy małego bonusa

Felmad:

--- Cytat: Roben w 03 Czerwiec 2008, 18:10:18 ---Jeśli mamy jakąś miksturę (siły, zręczności, many, PÂŻ itd), to wystarczy zaatakować gościa, który będzie walczył gołymi rękoma. Wtedy wystarczy wypijać jakąś miksturę za każdym razem, kiedy nasz rywal będzie zadawać cios - KONIECZNIE musi nas jednak trafiać w czasie picia mikstury, dzięki czemu któryś z naszych atrybutów wzrośnie a mikstura tak naprawdę będzie nadal w naszym ekwipunku się znajdywać. Oczywiście należy wcześniej zpisać grę, bo nie zawsze będzie się udawać. Ale żeby ten sposób przewarznie jednak się udawał, należy zaatakować z przynajmniej 2 gości i mieć pod ręką więcej niż 1 miksturę. np zręczności. O! i najlepiej zpisywać grę w czsie tej akcji, czyli jeśli z 5 razy uda nam się ta sztuczka, to należy zpisać grę i tak w kółko. Ten sposób nie działa tylko na mikstury ale i też na wszystko, co można zjeść lub wypić.

--- Koniec cytatu ---

Najlepiej jak zlejemy moego. To zawzięty pięściarz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej