Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Echa przeszłości III - Arsil

<< < (35/109) > >>

Nawaar:
Mauren przeanalizował ofertę również, kończąc piwo. Układ mu pasował póki co a najważniejsze, że nie jest związany jak jakiś niewolnik czy inny sługa.
- No dobra póki co jestem zainteresowany.
Odpowiedział mu, odkładając pusty kufel na stół. Mauren wiedział, że zapewnienia krasnoluda mogą się nie sprawdzić albo nawet mógł skłamać! Ale dopóki sam się nie przekona jak to będzie po wyprawie morskiej, to wolał swe przemyślenia zachować dla siebie. Póki co wizja dodatkowego zarobku była mile widziana.
- To co teraz robimy? Ja bym się jeszcze przeszedł od tak z nudów. Chyba, że jeszcze jedna kolejka to ja stawiam w ramach dobrej współpracy.
Zaproponował brodaczowi.

Kazmir MacBrewmann:
- Może być i jeszcze jedna kolejka, przejść się to nima zbytnio gdzie. Chyba że do zamtuza albo kasyna. Acz ja już swoje podupczył przed wypłynięciem. Krasnolud skinął by przyniesiono im drugą kolejkę. - Kurwa! Pacnął się otwartą dłonią w czoło. - Ja nadal nie odebrałem forsy za poprzednią kadencję Izby. A narzekam na brak forsy.

Nawaar:
Dobrze, że krasnolud nie wchodził w szczegóły swoich intymnych stosunków. Oszczędziło to dużo wyobrażeń!
- To się napijmy!
Rzekł w pełni radości z drugiej strony, nie mógł uwierzyć, iż krasnolud zapomniał o tym zapisie! Zaiste ciekawa sytuacja maurena spotkała.
- Właśnie to miałem na myśli mówiąc, że mamy dietę ona jest trzymana aż radny jej nie odbierze. Fajna sprawa.

Kazmir MacBrewmann:
Krasnolud napił się. - No tak, w ogóle tak po za tym musze odwiedzić swe ziemie. Szczególnie zobaczyć jak rozbudowano Karaz Kazmir. I rozwinąć je bo wstyd przychodzić po pięćdziesiąt grzywien. W ogóle, cgciałbyś mieć tytuł szlachecki? Ja swój dostałem w sumie uważam za nic. Była wojna, byłem na froncie, nic wielkiego nie zrobiłem. Medal mi jeszcze dali.

Nawaar:
Padło dość ciekawe pytanie, o tytuł szlachecki. Mauren popił sobie, po czym odpowiedział.
- Wiesz mając tytuł szlachecki masz jakiś wpływ na kształtowanie się królestwa. Jednocześnie możesz przekazać swoje zdanie co do prowadzonej polityki, poza tym masz znacznie więcej kontaktów, także kończąc powiem, że chciałbym mieć tytuł szlachecki.
Wyjaśnił krasnoludowi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej