Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Potrzymaj mi piwo - Czyli samobójcza zapewne misja na Ignis Terra
DarkModders:
Jaszczur elegancko rozsiadł się przy stole, ktory przygotowano dla nich. Wcześniej, na słowa Melkiora sklonił się tutejszemu namiestnikowi. Rozmowy słuchał z wielkim zaangażowaniem, sam czasami wtrącał się co nie co. Był także cały czas czujny. Wolał mieć w gotowości swoją pukawke na wypadek gdyby ktoś z miejscowych odważył się ich zaatakować.
Rozmowa trwałandosyc krótko i agresywnie. Po chwili wrócili na statek. Łuskowatego dalej jednak nurtowało jedno pytanie.
- Masz pewność, że ten urzędas nas nie wykiwa? - spytał dość poważnie kroczącego przed nim Melkiora.
Melkior Tacticus:
- Wtedy zrobimy to co powiedziałem. Może z wyjątkiem gwałtów, ale bronić nikomu nie będę.
DarkModders:
- No, i to mi się podoba. - oświadczył mu zadowolony. Właśnie po to tutaj przybyli aby porozrąbywać kilka głów i wyrównać nie uregulowane rachunki.
Torstein Lothbrok:
Torstein dopił winko i wyszedł razem z kompanią.
- Puścimy z dymem tylko budynek, czy hehe miasto? - odrzekł pytaniem, tak dla samej pewności. - Dobra, jakie rozkazy, komandir? - spytał. - Do czasu, aż ruszymy dalej? Ja bym proponował obadać się w mieście. Burdele i karczmy to dobre źródło informacji, no i człowiek napity i zadowolony lepiej walczy i w ogóle.
Melkior Tacticus:
- Róbcie co chcecie, ja wiem już tyle że mógłby wracać. Ale chcę porozmawiać z tym Bailif Chanem, może być przydatny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej