Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #37

<< < (22/23) > >>

Arivel:
-Jeszcze nie!- Odpowiedział lekko zdziwiony Pawłow. -Przecież przez noc nie zdążyłem nawet wszystkich powiadomić, a dorzucić się powinien każdy wynajmujący magazyn. Ale spokojnie, nie zapomnę. Wróć za dzień albo dwa.

//Twój odbiór nagrody opiszę w podsumowaniu, więc dostaniesz ją już na sam koniec razem z talentami itp.

Nawaar:
- Dobrze. Będę niedługo do zobaczenia. Powiedziawszy to Nawaar opuścił karczmę, po tym wszystkim udał się prosto na stary rynek, żeby jeszcze rozmówić się z Arivel, o swojej przydatności jak i przyszłości.

Arivel:
-Jesteś.- Arivel jak zwykle wyłoniła się znikąd. Do twarzy miała przyklejony swój zwyczajowy uśmieszek. -Trochę ci zeszło, ale spokojnie. To nie było zadanie na czas. Wiem już, co zrobiłeś z Lorensem. Sprytne zagranie z tym fekalioxem. Nie jesteś głupi, umiesz walczyć i wiesz jak się robi użytek z eliksirów. To jak? Dalej chcesz do nas dołączyć?

Nawaar:
Nawaar był przygotowany na to, że kobieta zaskoczy go znikąd, ale na szczęście nie z nożem w dłoni! - Mam nadzieję, ze odkupiłem część win za poprzednie zawalenie sprawy, ale grunt, że teraz się udało. Potrzebuję jeszcze nabrać doświadczenia dlatego chcę do was dołączyć. Zgodził bez niczego nawet nie był zdziwiony, że Arivel wie, o magazynie.

Arivel:
-Doświadczenia, co?- Zaśmiała się. -No cóż, u nas będziesz miał ku temu dużo okazji.- Powiedziała rzucając Nawaarowi jakiś mały przedmiot. To był niewielki, lekko podrdzewiały klucz. -W alejce za tamtym zakrętem znajdziesz wejście do kanałów. Klucz otworzy ci drogę. Co będzie dalej... sam zobaczysz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej