Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Zdążyć przed inkwizycją

<< < (15/15)

Izabell Ravlet:
- Mistrzu jak tego dokonałeś? Przecież zostałeś uwięziony w otchłani. Nie byłam do końca pewna czym jest to co widzę i słyszę. Projekcją, iluzją, szeptami zza grobu?

Isentor:
- Przepraszam ale nie było innej możliwości. Inkantacja we wstępie mojego grimuaru była ze mną powiązana. Przyzywała mojego ducha, choć lepiej jest to określić jako demona. Przyzwałaś mnie z otchłani i pozwoliłaś opętać swoje ciało. Starałem się być delikatny i do niczego Cie nie zmuszać. Cieszę się, że obeszło się bez przemocy. By oczyścić swoją duszę i na zawsze odciąć się od otchłani musiałem na nowo zjednoczyć się z moim sercem. Tylko magia liszego rytuału mogła mnie przywrócić do zycia. To ciało już powoli przechodzi metamorfozę, wkrótce odzyskam siły i dawny wygląd. Powinniśmy już wracać, mamy wiele do nadrobienia.

Izabell Ravlet:
Izabell była jednocześnie wstrząśnięta, zadowolona i zdegustowana. Mistrz jednak powrócił. Pojawiła się iskierka nadziei na walkę z inkwizycją.

Isentor:
Wyprawa zakończona powodzeniem!Podsumowanie:
Izabell Ravlet wyruszyła na spotkanie z mistrzem. Doprowadziło ją to do starej siedziby mrocznego paktu, gdzie przywróciła do żywych swojego starego Ashar Darash.

Talenty:
Aktywność: 3 złote talenty i 5 brązowych talentów
Opisy: 5 srebrnych talentów
Walka: brak

//Wyprawa ma jakieś 3 lata. Więc proszę o wyrozumiałość za talenty. Postać była przeze mnie tak długo zblokowana więc bidulka musi się odkuć.

Patty:

--- Cytat: Isentor w 28 Marzec 2019, 18:22:36 ---Wyprawa zakończona powodzeniem!Podsumowanie:
Izabell Ravlet wyruszyła na spotkanie z mistrzem. Doprowadziło ją to do starej siedziby mrocznego paktu, gdzie przywróciła do żywych swojego starego Ashar Darash.

Talenty:
Aktywność: 3 złote talenty i 5 brązowych talentów
Opisy: 5 srebrnych talentów

//Wyprawa ma jakieś 3 lata. Więc proszę o wyrozumiałość za talenty. Postać była przeze mnie tak długo zblokowana więc bidulka musi się odkuć.

--- Koniec cytatu ---

//Odkuje się zatem na innych wyprawach. Poprawiam:

Talenty:
Aktywność: brak
Opisy: 1 brązowy talent

Zaakceptowano

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej