Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Zespoły, wykonawcy etc...
Anmarius:
Najlepsze:
Metallica- chyba nie trzeba nikomu mówić.....
Judas Priest - chyba praktycznie nikt ich nie zna. Grają chyba od lat 60 heavymetall, są super.
Guns N' Roses- super kawałki, wokaliści mają fajny głos.
Ugly Kid Joe: fajne gitary, niezłe brzmienie.
Najgorsze z najgorszych:
Tokio Hotel: pozostawię bez komentarze, chyba wszyscy wiedzą co o nich myślę....
Disco Polo: Nie ma gorszej muzyki na świecie, od tego( oprócz Tokio Hotel )To jest tak głupie, że nie wiem. Jesteś szalona, dziewczyno z clubu disco. Polskie "G".
Pozdrawiam...
Respev:
- Scooter - Jedna z grup, które kocham. Większość ignorantów wysłuchało jednego bądź kilku kawałków, po czym od razu mówi, że to głupie techno, kaszana, okropności etcetera, etcetera, jednak mało kto wie, że ten gatunek w scooterze jest mało widywalny. Głównie lubie ich za różnorodność (dance, happy hardcore, trance, techno). Na dysku oczywiście wszystkie albumy wydane do 2007 roku (w tym The ultimate aural orgasm).
- Wszystko, co można zaliczyć do klimatów Qlimax oraz Hardbass'u. Przyjemnie się słucha takich utworów, a w szczególności tych, które w pełni wykorzystują mój Subwoofer
- Fatman Scoop - Bardzo dobry amerykański raper. Bardzo dobra muzyka, miła dla uszu.
- Pakito - Gra bardzo dobrą muzykę dance/techno, wydał niestety tylko jeden album. Utworu You Wanna Rock się nie zapomina
To, co nie nośne dla ucha?
- Wszystko, co ma zwiazek z terrorcore oraz speedcore. Po prostu zbyt głośne.
- Polska muzyka pop, szczególnie te kawałki, gdzie wokalistki mają na swoim koncie piosenki w stylu jesteś nieczuły, opuściłeś mnie, nie chcę cie znać itp.
- Muzyka grana przez wszelkie zespoły młodzieżowe (Blog27, TH itd). Generalnie członkowie w/w zespołów wyróżniają się z tłumu głupowym wyglądem.
BTW. Denerwują mnie osoby, które wypowiadają sie źle o techno (większość nawet nie rozróżnia techno od trance lub dance/eurodance ), a słyszały tylko utwory tworzone przez przysłowiowego Mietka ze stodoły na starym mikserze
Grison:
Fajne: Super fajene. Regularnie przezemnie słuchane i uwielbiane.
Nickelback
System of a Down
Metalica
U2
Red Hot Chili Pepers
Moby
Lenny Kravitz
Godsmack
Nirvana
Safri Duo
Dj Tiesto
Eminem
50 Cent
Niefajne: Niefajne to za mało powiedziane. Niektóre z utworów podanych grup poprostu wołają o pomstę do nieba. A najczęściej to nie mają nic wspólnego z muzyką.
Blog 27
Tokio Hotel
Fu
Hemp Gru
Peja
US 5
Visor:
To dobre :
- Disturbed : Moim zdaniem David Draiman jest wokalistą wręcz doskonałym. Potrafi śpiewać w wielu tonacjach. No i utwory takie jak Stricken.
- Slipknot : Corey jako wokalista daje rade. Poza tym mają dość... ciekawy(?) image.
- Paktofonika : Co tu dużo gadać. Najlepszy z zespołów sceny polskiego HH. Genialne teksty i Magik w składzie. Czegóż chcieć więcej?
- Kaliber 44 : Mimo że ich utwory w wykonaniu są początkowo chaotyczne i niezrozumiałe to zły nie jest. Tekstami Paktofoniki nie dogania ale i tak jest jednym z lepszych w Polsce.
I to niedobre :
- Tokio Hotel : Jeśli czytaliście poprzednie posty wiecie za co tu trafili...
- Blog 27 : Zupełny brak talentu.
- Wszelkie Disco Polo w stylu "zakochałem się w Mariolce".
Lucas Paladin:
Zespoły, które lubię:
SlipKnot - na dobry początek. Świetny nu - metal, zespół naprawdę dobrze się słucha. Do tego wokal Corey'a Taylora i perkusja Joey'a Jordisona daje naprawdę świetny klimat temu zespołowi.
Dragonforce - mało znany zespół jednak jeden z moich ulubionych. Ich muzyka wpada w ucho, podziwiam ich gitarę i perkusję.
Snoop Dogg - co tu dużo mówić... jeden z najlepszych obecnie raperów. Ma świetne klimatyczne piosenki i do tego
świetny głos, po prostu gościa uwielbiam!
50 Cent - j.w. po prostu kawał dobrego rapu.
Cypress Hill - klasyk światowej sceny hip hopowej. Połączenie dobrego rapu i dobrej gitarki. Dodatkowo wokal B - Reala dodaje temu wszystkiemu smaczek :D
Evanescence - mój ulubiony zespół. Kolekcjonuję ich płytki odkąd zaczęli grać. Po prostu cud miód :D
Ill Nińo - nie dawno zacząłem ich słuchać i są po prostu świetni! Wokal, perkusja, gitary, cuuudo ^^
Zespoły, których nie lubię(tutaj nie ma co tłumaczyć):
Tokio Hotel
US5
Lordi
Blog 27
U2
Green Day
Alesana
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej