Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Gdy krwawy księżyc wschodzi

<< < (27/66) > >>

DarkModders:
Szeklan widząc zakłopotanie przyjaciela, podszedł do niego i poklepał go po plecach.
- Ech... - westchnął. - Głowa do góry. Znajdziemy Tamare, Eret wytropi tych porywaczy.

Marduk Draven:
-Wyprawę? Jako Rycerz to będzie moja pierwsza wyprawa. Ale, ostatnio ubiłem w Ekkerund wampira, nocą. Samym sztyletem.- pochwalił się popijając wina, nie najgorszego.-O ile normalnie miałbym z nim nikłe szanse, to co dopiero nocą, w mieście pod ziemią. Siedziałem koło niego. Wyzwałem go. Machnął mieczem, a ja na ziemię. Wbiłem mu srebro w nogę kilkakrotnie. Padł. Następnie srebro w serce i mózg. Do dziś nie wiem jak to zrobiłem...- uśmiechnął się.-A ty, jakieś przygody miałaś?

Nawaar:
Krasnolud od dłuższej chwili zastanawiał się nad śmiercią ojca i miał niby usłyszeć to od Szeklana, więc postanowił przerwać mu pocieszanie maurena i ruszyć w jego stronę. - Szeklanie chciałbym abyś opowiedział mi wszystko zgodnie z prawdą jak było podczas tej misji. Muszę wiedzieć, co kierowało mym ojcem nim się zabił z domu niewiele go pamiętam. Mówił głosem pełnym goryczy i żalu, jeżeli miałby teraz flaszkę pewnie by ją opędzlował.

Elizabeth:
- Ale jesteś dzielny - skwitowała opowieść Marduka - poświecenie godne rycerza bractwa. Ja nie mam czego opowiadać, moje życie od 3 latach wygląda prawie tak samo. Dlatego też teraz pojechałam na tę wojnę, aby wreszcie oderwać się od tej rutyny. Cieszę się, że dzięki temu miałam okazję cię poznać. - Uśmiechnęła się do niego.

Gorn Valfranden:
Gorn przez większość czasu siedział cicho. Jednak postanowił się odezwać - Ja jestem z Bractwa, co do Kharima mogę dorzucić parę słów o jego życiu w Bractwie + opowiedzieć wyprawę na jakiej byliśmy przed tą na której zginął- Powiedział do nowo poznanego krasnoluda.  Co jakiś czas pocierał się o swoją bliznę którą już miał dość duży kawał czasu. - A co do degustacji Szeklan po tej całej akcji chętne wpadnę obalić kilka skrzynek. :D

// Eve na pięści są wszyscy ochotnicy + bękarty + ja jako jedyny z bractwa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej