Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Złota sprawa

<< < (22/35) > >>

DarkModders:
- Opuściłem kompanie po tym jak zawaliłem sprawe z aktami. W dodatku miałem za dużo roboty w swoich gminach by móc zajmować dwoma rzeczami na raz. Musiałem z czegoś zrezygnować. - powiedział wchodząc po drabinie na góre galeonu. Po chwili był już na statku.

Melkior Tacticus:
- Moje kondolencje Szeklanie... chopaki kurs na Atusel! Migiem zanim te kołki z fortu dojdą do tego że strzelano do nich! Krzyknął Georg, galeon strzelił raz jeszcze, uszkadzając wszystko co stało w porcie.

Domenik aep Zirgin:
- Georg, bo jak cię pierdolnę... Szeklan, jakie akta? Ja ostatnio byłem z dala od spraw Tacticusów, czego żałuję bo młody zbyt polega na tym debilu Yarpenie. Czego efekty odczuwa 3/4 szlachty Valfden.

DarkModders:
- Akta na Vlada. Mieliśmy go wtedy w garści ale wszystko poszło w pizdu. - powiedział opierając sie o burte.

Domenik aep Zirgin:
- Nie tak znowu wszystko, long story szort jak mawiają za granicą, Vlad jest skończony. Zaszył się na Zuesh, a tam jest nikim więc z tego co wiem chłopakom szkoda było czasu i wysiłku na dojechanie go. A Melkior wybrał walkę z dzikimi wampirami w Kardon zamiast tego. W sumie dobrze, bo przez to Bękarty nabrały znaczenia w branży.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej