Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Xardas... czyim wybrańcem?

<< < (8/11) > >>

Mag Wody Kamil:
Xaerdas jest jedną z ciekawszych postaci Gothica.W G1 był magiem ognia potem nekromantą.W G2 dalej studiuje magie ciemności.W G3 służy Adanosowi chcąc zakończyć wojne Dobro : Zło.Więc nie wiadomo którego boga jest wybrańcem.  ???

Tensho:
Xardas podobnie jak Bezi sam wybiera sobie boga któremu służy i bezpośrednio nie podlega żadnemu z nich.

Sirius:
Powiedz mi Proglan, czemu twój post wygląda słowo w słowo jak post Robbena ?

Był Magiem Ognia: Innos
Przekonał go Beliar: Beliar
Wyzwolił go Adanos: Adanos

Swoją drogą Xardas jest nieźle pokichany, skoro tak igrał z bóstwami Myrtany :P

Rikka Malkain:
Wiedziałem, od początku, że Xardas jest najpotężniejszym i najmądrzejszym magiem w całej Seri Gothic, dlatego, że dysponuję mocą w sumie każdego boga, nie ogranicza się do jednego rodzaju magi, tylko studiuje wszystkie rodzaje mocy i zdobył moc bogów, a wykorzystał ją w najodpowiedniejszy sposób.     Koniec   :angry: z wtrącaniem się bogów w nasze sprawy i wojny!!! Dlatego wybrałem drogę Adanosa. Ale zaufałem Xardasowi całkowicie dopiero na sam koniec gry Gothic3 gdy rozmawiał ze mną w swojej wieży i mówił o portalu. 
Chociaż, w realu powiedział bym przed portalem,  :lol: Xardas ty wchodzisz pierwszy! No i trochę szkoda, że Bezimienny nie zobaczy już Diego, Gorna, Lee, Miltena, Lestera i innych fajnych postaci   :'(. Ale ta droga jest najlepsza.  ;)

Kaazmir1:
Ja tam Xardasa nie lubię , taki cham co dba o własną du** , myśli o sobie itp. Z magów to jedynie Milltena i Corristo (Tych najważniejszych)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej