Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Próba Siły #13 - Marduke

<< < (2/13) > >>

Marduk Draven:
//Dobrze więc. Podejście drugie.

-Możesz powiedzieć coś więcej, panie Antoine?- Marduk podniósł prawą brew do góry.

Funeris Venatio:
- Co jeszcze nam powiedzieć? Poleciłem skierować się do browaru świdnickiego w zachodniej części miasta, tam się dowiesz wszystkich szczegółów, gdyż ja sam ich nie znam. Kieruj się w stronę świątyni przez rynek, idź na zachód. Spytaj się po drodze kogoś jak dokładnie tam dojść, nie będę Ci opisywał stąd drogi, bo to bez sensu, za dużo ulic. Podejmij jakąś akcję, Marduku...

Marduk Draven:
Marduke kiwnął głową na znak że rozumie, obrócił się na pięcie i ruszył. Zniknął rychło za rogiem, szukając świątyni. Przydałby się jakiś człek który by mi objaśnił drogę. Spiął włosy rzemieniem i począł się uważnie rozglądać.Hmmmm.

Funeris Venatio:
//W którą stronę ruszasz? Wiesz, że musisz się kierować na zachód właśnie, więc dobrze napisać (tak jak poprzednio), że obierasz ten właśnie kierunek. Ja ci wtedy mogę przedstawić jak daleko udało Ci się dotrzeć, gdzie dotarłeś i w którym miejscu np. nie wiesz jak dalej iść. Bo teraz stoisz w punkcie wyjścia i czekasz aż ktoś Ci pomoże. :)

Marduk Draven:
Marduke spojrzał na niebo. Czerwieniało. Słońce zachodziło. Po krótkich poszukiwaniach znalazł gwiazdę i poszedł w jej kierunku, przeciskając się między ludźmi. Czuł że zbliża się ku rynkowi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej