Tereny Valfden > Dział Wypraw
Sile odpowiada siła, wojna rodzi wojnę, a śmierć przynosi tylko śmierć
Melkior Tacticus:
- No trzeba by było, zbierz kilku ludzi, za 10 minut na placu.
Kazmir MacBrewmann:
Reszta nocy minęła spokojnie, Kazmira to cieszyło. Dziwiło tylko dlaczego ustąpili tak szybko... Może chcieli ich osłabić i wykrwawić? Tego Kazio nie wiedział, golnął sobie z flaszeczki, przekąsił jakiś kawałek mięsa i widząc jak szykuje się wypad stanął sobie w centrum czekając na rozkazy.
Ashog "Stalowa furia":
Na placu zjawił sie i Ashog, wiedział że bardziej przyda się w czasie szturmu na strażnicę. Nie uczył się strzelectwa, chciał zostać berserkerem siejącym postrach samą obecnością, i tym co robi z mieczem. Czekał na resztę towarzyszy.
TheMo:
Skinął głową do komandora. Dziwne było, że on, jako dowódca musi słuchać rozkazów swego zastępcy, ale w końcu to jemu przeznaczył dowodzenie nad całą akcją. Dlatego też podszedł do Kazia i Ashoga, którzy już czekali gotowi w centrum.
-Dobry. Za 10 minut wymarsz na strażnicę. Przyda się dwóch rębajłów.
Zostawił ich na placu, a a sam poszedł kompletować resztę ekipy. Pierwsze co zrobił to wszedł do karczmy, gdzie kompania zbierała się na śniadanie. Trzasnął silnie drzwiami, aby zwrócić na siebie uwagę zgromadzonych.
-Szykować się! Jak myśleliście, że będziemy tu gościć i żreć to byliście w błędzie. Brać bronie i ruszamy dalej! Zostało sporo wampirów do ubicia!
Gorn Valfranden:
- Dołączyłem do was tylko dlatego że was znam. Tak bym was zignorował. Odpowiedział Melkiorowi. Później Siedział w oberży aż przyszedł Themo i kazał się szykować. Paladyn mu odpowiedział.- Ja jestem gotowy. Nie obraź się, Themo ale nie jestem jednym z was więc twoje rozkazy mnie nie dotyczą. Jednak was słucham ponieważ się znamy i mamy ten sam cel.
// Ja w sumie mogę być na tej drugiej wyprawie. Ale moim zdaniem to lekko nie fair że ja nic nie dostanę [a udzielam się znacznie częściej niż większość] ale co tam, głównie poszedłem dla zabawy. Więc jak by co, możecie liczyć że dołączę, oczywiście jeśli będziecie chcieli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej