Tereny Valfden > Dział Wypraw

Sile odpowiada siła, wojna rodzi wojnę, a śmierć przynosi tylko śmierć

<< < (46/66) > >>

Dwalin aep Durin:
Dwalin także kiwnął głową na znak że rozumie. Schylony za ścianą zaczął przeładować kuszę. Przeładował ją i przygotował się.  Wyjrzał szybko aby rozeznać się o rozmieszczeniu nieprzytomnych. Krasnolud dojrzał najbliższego kandydata i celując w głowę posłał bełta w jego stronę.  Wampir nie zdołał uniknąć śmierci. Jego zgon nastąpił natychmiast.

27x<br>
Nazwa amunicji: Bełt ze srebra<br>
Rodzaj: bełt<br>
Ostrość: 18<br>
Wytrzymałość: 30<br>
Opis: Wykonany z 0,01kg srebra i 0,02kg drewna.<br>

// 4 nieprzytomne wampiry.

Melkior Tacticus:
- Rano, wolę nie ryzykować. Sam rozumiesz. Szkoda tylko że tylu zwiało, liczyłem na większe łupy. Jak na razie to ta ekspedycja mi sie nie zwróciła. Rzekł, kalkulując w głowie ewentualne korzyści. Ostatni raz robił coś z ''czystej dobroci".

Gorn Valfranden:
Gorn także zszedł z wieżyczki na dół. Podszedł do Melkora i rzekł. - Fakt, lepiej rano. Przynajmniej opatrzymy rannych i pochowamy zmarłych.  Z tego co rozumiem ch*ja mamy i musimy dać sobie radę sami.

Silion aep Mor:
- Melkiorku, to ustrzele reszte by ich nie zwinęli ich ziomkowie. - rzekł chowając bronie a biorąc się za kusze. Przeładował je i skierował się spowrotem na wieże. Stojąc tam wycelował w głowy dwóch wampirów i wystrzelił niosąc im śmierć, przebijając czaszke i mózg. Przeładował jeszcze na szybko obie kusze i ponownie wycelował w łby dwóch ostatnich nieprzytomnych krwiopijców. Wcisnął spust i mordercze bełty poszybowały przed siebie wbijając się w głowy.

//0xFampirek

100%kuszy + Potencjał bojowy

Melkior Tacticus:
- Gorn, nie zrozum mnie źle. Doceniam pomoc ale... tobie nie zapłacę. Nie jesteś Bękartem, dołączyłeś sam z traktu, możesz liczyć tylko na to co wydrzesz im z rąk. Taki Kenshin dostanie chuja na przykład... Bogowie, to moja druga prawdziwa bitwa. Rano pozbieramy łupy, pochowamy zabitych a rannych wyślemy do domów. Reszta - za twą zgodą Silion - zostaje w Progach i idzie na Strażnice.

//Zaraz koniec, zrobię drugą wyprawę by nie nawalić 50+ stron i nie trzymać was za długo. No i "coś" mi wypadło  ;[ Kto chce kontynuować wątek niech pisze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej