Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Humor w Gothicu

<< < (8/8)

Lupa008:
Mój ulubiony tekst beziego z G2 to: "Kim jesteście chłopaki? Wędrownymi błaznami?".  
 Powiedział tak do najemników na farmie Akila.

Zigur:
Dialogów niezbyt pamiętam ale dobija mnie sposób w jaki biegają Kąsacze w G1, no po prostu wypisz wymaluj słoneczny patrol, jeszcze jak by to w zwolnionym tępie puścić to już wogule. Podoba mi się też w G2 dialog z Lee na temat Bulca, oraz z Onarem gdy chcemy od niego owce kupić

Onar:

--- Cytuj ---Dodatkowo były pewne teksty w samej grze, ale tylko jeden przyprawił o uśmiech na twarzy (żaden z cytowanych przez poprzedników =P). Mogło by się zdawać, że sotatecznie tekst ten nie miał celu rozbawienia, ale jakoś tak wyszło. By było ciekawiej, i by nikt go po mnie nie powtarzał, zachowam go dla siebie. ;)

Rozbawiły mnie także niektóre z nazw (szczególnie w Gothic 3, o mój Boże...) - często te, które albo były wymyślane na siłę, albo gdy ludzie polonizujący grę nie mieli lepszych pomysłów lub tłumaczeń.
--- Koniec cytatu ---

To czemu nie podasz tego tekstu i chociaż kilku śmiesznych imion jakie masz na myśli. Od tego jest ten temat żebyśmy mogli się razem pośmiać ;p

Nocny ÂŁowca:
-Podtarł ci ktoś dzisiaj nosek?
-Przyszedłeś tu po to żeby pocałować Gomeza w pupę. XD LOL

XFire:
mie smiesz jak ścierwojady biegają jak jakieś kury czy coś :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej