Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Humor w Gothicu

<< < (7/8) > >>

Orknarok:
Ja pamiętam nie wiele ale jedne z moich ulubionych sytuacji to :

Gothic 2
Jak sie dorwie Rengaru to on takim fajnym głosikiem mówi:Czego chcesz ??Nic nie ukradłem jak babcie kocham.
Noc Kruka
Jak Vatras mówi o tym że przez beziego ruda straciła moc.I było można wybrać taką fajną odpowiedx:Prędzej sami wysadzilibyście się w powietrze    

marcelek123:
Najbardziej mi się podoba tekst :
Kupuje owce na farmie onara :

Kupiłem już jedną owce o imieniu  Betsy , kupuje kolejną owce:

-Oto Betsy to bardzo mądra owca.
- Kolejna Betsy? mam już jedną betsy !
- Wszystkie owce nazywają się betsy!

Ingvar114:
Jeśli chodzi o G2 to dobija mnie tekst w klasztorze, gdy wchodzi sie do ktoregos z budynkow i zaraz sie wychodzi, zawsze ktos powie cos w stylu: "Co ty tam robiłeś co?" lub coś podobnego, to jest mówione taki głosem ze z tego leje
Albo druga sprawa, w G2 Pyrokar, zdaje sie ze w rozdziale 3 z wielkim zapałem wymawia słowo "ZAISTE", to rowniez polewa:D

Natomiast jesli chodzi o G3 czyli moja ulubiona najukochansza gierke to cala jest przepelniona wszystkim: od humoru az po napięcie ale jsli juz oo humorze to któryś w rozmowie z którymś z najemników (w drodze do Montery) rozmawia o którymś z rebeliantów i określa go mianem "SUKINSYN", a w gierke grywają najmłodsi ;]

laskos:
Hehe, to mnie rozwaliło:
- Ile razy mam wam powtarzac suki...ny zebyscie nie przelazili przez moja chate
- Powiedzmy sobie szczerze - przyszedles tu tylko po to by modz pocalowac Gomeza w d...e
- Kobiety i rozpadajace się mumie przodem
Jak orkowie w G3 w Varancie[grałem z kolesiem] jak na nich klikalem: "Czego chcesz Morra?"
ÂŁoooj.... wkurzylismy sie 8-)
Wzgórze obok + łuk + ogniste strzały... większość orków nie miała prawa do nas mówić per "Morra"  

Nero:
Ja też pamiętam niektóre teksty:
G1- A myślisz, że co ja robie?! Grzebie sobie w jajach??
G1- Rusz dup* do roboty albo dostaniesz kopa!
G2- To z przodu twojej głowy to twarz czy dup*, bo nie mogę rozróżnić?
G3- A co jeżeli odmówie?? Jeżeli odmuwisz poznasz świat bólu.

PzDr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej