Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Humor w Gothicu
Zuben:
Moje ulubione teksty to
- przybyłeś tu tylko po to żeby móc pocałować gomeza w du**
- to kogo mam skasować
- wiele tekstów asasynów
- Spójrz na te drzewa, jak one tańczą
I wiele innych
\\Rajca: Wracam z gry, patrzę raport do tego posta. I racja, jak znasz wiele innych to napisz. To co napisałeś zna każdy, powielasz treść. Daję chwilę na doczytanie dopiska, albo poprawisz albo kosz. Acha..upomnienie.
Akil:
najlepsze: NIEWIERNY W ÂŚWIÂĄTYNI! BÂĄDÂŹ PRZEKLĂTY! Bezi: sam bądź
przeklęty, pajacu!
albo:
NIGDY NIE OBUDZISZ NASZEGO PANA! (lub coś w tym stylu) Bezi: Budzimy śpiocha!
lub:
TERAZ PĂJDZIESZ DO PIEKIEÂŁ!(lub coś w tym stylu) Bezi: Jasne, kobiety i gnijące mumie przodem!
Bela:
Teksty najemników i piratów są dobre. poza tym z GI jak już wszyscy wymieniają,to :kobiety i rozsypujące się mumie przodem" i wiele innych wyżej wymienionych. A poza nimi to jeszcze Rengaru: :Nikogo już nie okradłem! Jak babcię kocham!" i oczywiście łowcy smoków "Czekaj, muszę się napić" po czym ładuje cała butelkę ginu i dopiero z nami rozmawia. No i na koniec mój ulubiony - "Ty byś uciekł po usłyszeniu najcichszego smoczego bąka - Idź do domu to jest robota dla prawdziwych mężczyzn" W ustach tego gościa ten tekst powalił mnie na ziemię :)
Rakbar Nasard:
Haha niektóre wasz posty są takie śmieszne że sie tarzam ze śmiechu .
Gothic 1
Tu mi sie podobały wszystkie teksty Wrzoda i tego ajajajaj zapomniałem wojownik który walczy przed areną w SO tekst: "Powiedzmy sobie szczerze przyszedłeś po to tutaj żeby pocałować Gomeza w dupe" (mam nadzieje że dobrze).
Gothic 2 lub NK
Tekst do Sentezy "To coś z przodu twojej głowy to twarz czy dupa"-to mi sie najbardziej podobało no i jeszcze Rengaru "Jak babcie kocham" - pewnie jej nie kocha .
Gothic 3
Tu niestety nie pamiętam nic śmiesznego .
Haren:
Z jedynki zapamiętałem tylko postać Wrzoda. Ale to koleś jest.
Jeżeli chodzi o dwójkę to właśnie teksty do najemników - "to z przodu twojej głowy to twarz czy dupa" <---- ten tekst wymiata.
No i fajnie było już zakończenie: -mowa o złocie-
W NK Gdy Saturas mówił: "Ty sukinsynu, dlaczego to zrobiłeś?"
To tyle z tego co pamiętam, ale było więcej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej