Tereny Valfden > Dział Wypraw
W drodze do Metr
Melkior Tacticus:
//Nie widze ich w KP, czyli nie wziąłeś nic.
- O, dziękuję. Faktycznie, przestał panikować.
Yarrin:
//Chciałem poczekać aż się wyjaśni sprawa ze sztyletami. Teraz już w KP wszystko gra, ciężar też podliczony z uwzględnieniem uszkodzenia materiału.
Po wyposażeniu się w nowe "zabawki", młodziak wskoczył do wozu i spojrzał pytająco na wojowniczkę.
- To jak jest? Zamierzasz zdać relację królowi?
Melkior Tacticus:
//Waga sztyletu się nie zmienia przez uszkodzenie. I następnym razem poczekaj aż prowadzący poda ci poprawne staty :P Ty masz poprawne.
- Ja? Nie. Od tego jest Lord Dowódca albo Komandor. Ruszyliście do stolicy - Ja jestem panią Kapitan. Zajmuję się szkoleniem z taktyki i strategi itd.
Isentor:
--- Cytat: Melkior Tacticus w 07 Sierpień 2015, 14:42:54 ---O ile udźwigniesz to wszystko. Po za tym rzeczy te są uszkodzone zgodnie z tym wpisem. Także decyduj.
--- Koniec cytatu ---
//Jesteś prowadzącym wyprawę więc to twój obowiązek aby wyznaczyć poziom uszkodzenia przedmiotu znalezionego przez gracza.
Melkior Tacticus:
//Co zrobiłem, on po prostu zrobił to szybciej niż ja... Ale ten tego. To są Yarrinie poprawne staty
Nazwa broni: sztylet bandyty
Rodzaj: sztylet
Typ: jednoręczny
Ostrość: 23
Wytrzymałość: 30
Opis: Wykuty z 0,62kg stali Valfdeńskiej o zasięgu 0,3 metra, uszkodzony
//Wszystko z graczem wytłumaczone na PW jest. Nie powinien sam dodawać stat co już mu pisałem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej