Tereny Valfden > Dział Wypraw

Próba Siły #11 - Osgar

<< < (7/7)

Osgar:
-Może i najsłabszy, ale dla mnie był to pierwszy kontakt z tymi całymi "nieumarłymi". Ale mimo porządnej dawki strachu, nadal jestem gotów dołączyć do Bractwa ÂŚwitu.

Funeris Venatio:
- W takim razie witaj w Bractwie ÂŚwitu. Podpisz tutaj i zbierz swoje rzeczy, za jakieś dwie czy trzy godziny wysyłam następny konwój w stronę Cytadeli. - Antoine Bennet, paladyn w służbie Zartata, podsunął człowiekowi kartkę papieru, na której miał złożyć swój podpis.

Osgar:
Osgar złożył na papierze strasznie koślawy, ledwo czytelny podpis. Edukacji w swoim życiu zbyt dużo do tej pory nie uświadczył. -Jestem tutaj nowy. Wszystko co posiadam, mam obecnie na sobie. Gdzie mam zaczekać?

Funeris Venatio:
- Najlepiej tutaj - powiedział paladyn. Przyjrzał się literom i w duchu dodał, że kaligrafii też można się jeszcze nauczyć. Polecił nowemu rekrutowi, żeby od razu po przybyciu skierował się do kapitularza.

WYPRAWA ZAKOÑCZONA POWODZENIEM !!!PODSUMOWANIE: Osgar miał pomóc Bractwu ÂŚwitu w jego codziennych problemach. Pomógł. Zakończył powtórny i nienaturalny żywot pewnego nieumarłego, czym dowiódł, że jest gotów stać się w przyszłości wielkim wojownikiem Zartata.

Nagrody

Osgar: Przystąpienie do Bractwa ÂŚwitu.

Talenty

Osgar:
Aktywność: 1 brązowy talent
Opisy: 1 brązowy talent
Walka: 1 srebrny talent

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej