Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test zaufania Creed#
Creed Canue:
Creed gdy miał już naładowaną kusze wychylił się i strzelił w okolicę szyi, gdy wycelował nacisnął spust a bełt natychmiastowo wyleciał przeszywając powietrze a następnie trafiając kłusownika. Przeciwnik spadł na ziemię a jego towarzysz zaczął pochopnie szukać miejsca skąd został oddany strzał. Elf w tym czasie schował się drzewie tak że człowiek na dał rady go zobaczyć gdyż widział by po prostu drzewo. Kruk zaczął ładować kuszę zajęło mu to około minuty gdy broń była już gotowa do oddania kolejnego strzału, wychylił głowę aby zobaczyć czy przeciwnik jest dalej w zasięgu strzału.
//Zdecyduj czy go zabiłem czy nie i czy ten drugi kłusownik się gdzieś przemieścił. :)
Hagmar:
Trafiony padł martwy, minuta to dość dużo czasu. Dużo na tyle by się skryć i zmienić pozycję. Straciłeś resztę z oczu.
Creed Canue:
Cholera uciekli, muszę się jakoś ukryć i nie dać się wykryć a inaczej będzie lipa. stał cały czas na gałęzi i co jakiś czas rozglądał się w poszukiwaniu przeciwników. Raz patrzył się w boki a raz w dół gdyż mogli już podejść i być pod nim po 30 sekundach rozglądania się zrobił ostatni raz "zwiad" oczami w poszukiwaniu przestępców. Ara cały czas latała nad koronami drzew aby nie było jej widać j nie stała się jej jakaś krzywda, Creed korzystając z nauki kamuflarzu starał się nie dać wykryć.
//Napisz mi w jakiej mniej więcej są odległości ode mnie. :)
Hagmar:
Jeden z nich zatrzymał się centralnie pod tobą.
Creed Canue:
Creed miał już naładowaną kuszę wycelował w głowę przeciwnika i strzelił, bełt z takiego bliska przebił czaszkę i dostał się do mózgu uśmiercając tym kolejnego przeciwnika. Elf wiedział że podczas takiego strzału będzie wiadomo że został on wykonany z góry więc aby się lepiej zakamuflować i żeby było go przez to trudniej znaleźć przeskoczył z gałęzi na gałąź zmieniając tym drzewo na którym przebywał, udało mu się to gdyż znał akrobatykę i drzewa były blisko siebie. przeszedł tak dwa drzewa i ponownie schował się za drzewem tak aby go nie było widać gdyż można zobaczyć że gałęzie się poruszają przez co mógłby zostać zdemaskowany. Gdy tak stał ładował swoją kuszę.
// -2 bełty bo jeszcze za tamten post
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej