Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test zaufania Creed#

(1/9) > >>

Creed Canue:
Nazwa wyprawy: Test zaufania Creed#
Prowadzący wyprawę: Hagmar/Melkior
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Musk (muskuł mózgu) dowolna broń na 50%/dowolny czar
Uczestnicy wyprawy:Creed
Creed podszedł do bramy i miał zamiar udać się do lasu aby zabić bandytów. Na ramieniu siedział mu Orso, jego ara.

//Zabieram ze sobą chowańca.

Hagmar:
Podszedłeś do bramy. Brama była ogromna, granitowa, nowe wrota wykonano z czarnej rudy a nie jak przed atakiem z stali. Brama jak brama. Creed stał więc z zamiarem ruszenia dalej.

Creed Canue:
Co to dla mnie zabicie jakiegoś bandyty przecież jestem krukiem rasowym zabójcą. Myśl miał taką w potem ruszył do lasu po drodze szukał jakis poszlak które mogli zostawić  bandyci. Przec całą drogę rozmyślał jak zabić tego herszta i jak skutecznie go odnaleźć nie zwracając na siebie uwagi. Słonko mu lekko świeciło po twarzy i wiał mu lekki wiaterek przezco było mu bardzo przyjemnie. Ara po przekroczeniu bramy wzbiła się w powietrze i leciała nad elfem i wypatrywała jakiś dzikich zwierząt bądź ludzi którzy mogli by być bandytami.

Hagmar:
Zachmurzyło się i zaczęło wiać mocniej, gdzieś dalej usłyszałeś grzmot. Przyspieszyłeś kroku i po chwili twe czzujne elfie oczy zauważyły samotną chatkę stojącą przy małej rzeczce, jakieś 60m. dalej. 

Creed Canue:
Oj nie dobrze, grzmot czyli najprawdopodobniej za niedługo będzie tu prawdziwa burza trzeba to przeczekać bo jednak podróżowanie przez las w burzę nie jest dobrym pomysłem, pójdę do tej chatki może tam będe mógł siè schronić. - Creed machnął ręką do papugi a ona natychmiast zleciała na wysokość elfa i usiadła mu na ramieniu, kruk wiedząc że jego chowaniec jest bezpieczny ruszył w stronę chatki. Gdy już do niej dotarł zapukał do drzwi i odsunął się trochę do tyłu i czekał czy ktoś mu otworzy. hmmm co ja zrobię jak tu nikogo nie będzie, muszę chwilę pomyśleć jak nikt mi nie otworzy. Orso siedział mu na ramieniu i razem czekali tak na reakcję właściciela jeśli takowy był.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej