Tereny Valfden > Dział Wypraw

Ciemne interesy

<< < (2/12) > >>

Creed Canue:
- Patrz tu są grzywny, a może dostaniesz coś extra jeśli dobrze wykonasz moje zadanie - powiedział pokazując mieszek z grzywnami ewidentnie był on wypchany bo brzegi a następnie dodał - Dam ci trzech swoich ludzi bo ja i reszta mamy coś do załatwienia, musisz udać się do dzielnicy szlacheckiej i obrabować jeden dom z pewnej skrzyni. Wchodzisz w to? A i jeszcze jedno masz to zrobić bez żadnych śladów i trupów. - powiedział to do ciebie i gestem dłoni pokazał aby trzech jego zbójców zeszło do niego, po chwili byli już przy was.

//Jest godzina 23:00, noc nikogo nie widać na ulicach, pełny mrok

Silion aep Mor:
- Taa... Zajme sie tym. Ale jak wpadne to nigdy sie nie widzielismy. - rzucil beznamietnie. - Twoi ludzie zabezpiecza teren tudziez stana na czatach. Ktory to dom? Jak go znajde? Co mam ci z tej skrzyni przyniesc? Gdzie cie potem znajde? - zalal go lawina pytan.

Creed Canue:
- Tych trzech moich mrocznych elfów jest do twojej dyspozycji. Resztę powiedzą ci oni. - skończył rozmowę i wylazł na dach po chwili zobaczyłeś jak on z siedmioma swoimi ludźmi biegnie gdzieś po dachach a po chwili biegło kolejne dziesięć.

Silion aep Mor:
- Dobra, to jak to jest? Odpowiecie mi na te pytania? - rzekl w strone zabojcow.

Creed Canue:
- Mamy zabrać całą skrzynię, a dom ci pokarzemy.
A jak skończymy to my cię do niego zaprowadzimy.

//Masz do dyspozycji 3x Zabójca zakonu Leytalon

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej