Tereny Valfden > Dział Wypraw
Ciemne interesy
Silion aep Mor:
Nazwa wyprawy: Ciemne interesy
Prowadzący wyprawę: Creed Canue
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Umiejętności skrytobójcze, zgoda prowadzącego
Uczestnicy wyprawy: Silion aep Mor
//: Ignoruje to ze mam Ar w domku, powiedzmy ze to sie toczy w innym czasie :P
Krasnolud z calym swoim ekwipunkiem wyszedl z domu przejsc sie. Wokol bylo pusto, dzielnica obywatelska byla o tej porze jakas taka smutna, wyludniona, nikt nie wie gdzie nagle podziali sie jej mieszkancy chociaz pewnie jedza wlasnie rodzinne obiadki. Sil wszedl na ulice Elish Ehru i szedl przed siebie zamyslony.
Creed Canue:
Cały czas było cichy nikogo nie było ani widać, ani słychać do czasu... Pewien człowiek, najwyraźniej ktoś kto zna się na skradaniu, biegł w twoją stronę złapał cię i zaciągnął pomiędzy domy i przycisnął do ściany, na twarzy miał kaptur a jego twarzy nie było widać po chwili powiedział - Wiem kim jesteś musisz mi pomóc.
Silion aep Mor:
O kurwa! - tego krasnolud sie nie spodziewal, kruk dal sie podejsc, cos dziwnego. Jakis tajemniczy jegomosc przycisnal go do sciany i zadal pomocy. Sil spojrzal mu w oczy i zlowieszczo sie usmiechnal. - Pusc mnie bo wiesz, z nozem w plucach sie zle oddycha. Chcesz sprawdzic? - uwolnil sie spod stalowego uscisku, odsunal na bok i zapytal. - Nie wiem co mozesz o mnie wiedziec. Czego chcesz?
Creed Canue:
- Nie radzę ze mną zadzierać bo możesz tego gorzko pożałować. - na dachu zobaczyłeś dziesięciu mężczyzn z bronią w ręce - Zrobisz co będę chciał albo będziesz miał z nami do czynienia
10x Zabjca zakonu Leytalon
Silion aep Mor:
- Porywasz mnie z ulicy a teraz straszysz swoja cholota? Myslisz ze tak sie prowadzi interesy? Jeszcze duuuzo nauki przed toba. Czego chcesz? - mowil chlodno bez emocji. -Tylko od razu mowie ze nie bede niczego robil charytatywnie, chce uslyszec brzek grzywien.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej