Tereny Valfden > Dział Wypraw

Przyjaciel

<< < (6/22) > >>

Creed Canue:
Elf z początku nie wiedział co ma powiedzieć gdyż nie chciał wydawać kolejnych pieniędzy ale zagranie z nim w kręgle też mogło mieć jakiś haczyk więc zapytał - A co jeśli chcieli by my zagrać w kręgle, to gdy przegramy to co wtedy? Możemy z nim najpierw porozmawiać?

Szarleǰ:
- Zagramy! - krzyknął radośnie. - Przynajmniej ja... - dodał, niepewnie spoglądając na Creeda. - A masz fajkę? - zapytał karczmarza kokieteryjnie przechylając głowę, co ni cholery do niego nie pasowało.

Aiden:
- Mój więzień, nikomu nie dam z nim gadać póki ktoś go nie wykupi. a skoro nikt go nie zobaczy to nikt nie wykupi, a ja chce kasę, może weźmie się za pracę i odpracuje leń, ale nie chce, mówi, ze Traumata go wyciągnie z tego. Macie okazję. Jak wybierzecie opcje by zagrać, to nie będziecie mogli go już wykupić za kasę jeżeli przegracie! cena będzie wtedy 2 razy większa! - Powiedział zakładając ręce na piersi.

//Dam wam link do gry, oboje będziecie mogli zagrać, wasze zadanie to będzie dać wynik wyższy niż mój, dostaniecie na to jeden dzień, na próby by osiągnąć najlepszy wynik.

Creed Canue:
Niech stracimy, no nie szarlej? - powiedział spoglądając na człowiek by po chwili dodać - Gramy.

Aiden:
- To zaczynamy! - Powiedział Jelcyn wrzeszcząc i klasnął w dłonie. Wszyscy ucichli, a Jelcyn zaczął mówić!

- Widzę, że świetnie się bawicie. Nadszedł więc czas na zwody! Chętnych proszę o przejście w tamtym kierunku. - Wskazał ów kierunek. -  Jest to konkurs zręcznościowy polegający na sterowaniu kulą przy użyciu tych zwojów magicznych! Zanim jednak użyjecie zwoju, musicie zapalić bagienne ziele! - Powiedział i udał się w kierunku sali, gdzie rozwinięto już maty i osadzono kulę, każdy mógł spróbować swoich sił. Otwarto szafę, a w niej rzędem ułożone setki fajek z nabitym bagiennym zielem.

- Mamy zakład, pokażcie co potraficie! - Powiedział do was, podając fajki.

//Macie czas do jutra, do godziny 18tej na przesłanie wyniku, pokazujcie go w postach. Jutro o tej porze ogłoszę, czy wam się udało pokonać Jelcyna :) . Musicie napisać post wraz z wynikiem, jeżeli poprawicie go, edytujcie post wstawiając nową grafikę. Oba wasze wyni9ki są liczone osobno, wystarczy, że jeden z was pokona wynik, który ja podam  <ignorant>.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej