Tereny Valfden > Dział Wypraw
Przyjaciel
Szarleǰ:
Kruk nie protestował i zakosił monety. Z pietyzmem przesypał je z powrotem do sakiewki, po czym ponownie uraczył karczmarza swoją uwagą.
240g + 10g = 250g
Aiden:
- Chłopie, to mój lokal, to że osoby które tu wchodzą, nawet ja mam udział w szarej strefie to fakt oczywisty, po co tu szeptać o tym. Wacuś by was nie wpuścił gdyby nie poznał waszych twarzy, kruczęta. Przecież pytałem twojego kolegę po co was tu przysłał, więc po co?
Creed Canue:
- Mówił nam żebyśmy się pobłąkali tu po uliczkach i znaleźli miejsca szarej strefy w efehifon, a mówił jeszcze że ktoś nas tu znajdzie, lecz to my znaleźliśmy ciebie. - Powiedział to tak aby nie zrozumiał tego źle.
Szarleǰ:
- O "przyjaciela" idzie - rzekł do Jelcyna. -Masz jakichś przyjaciół? - dodał po chwili, rzucając mu pytające spojrzenie.
Aiden:
- A widzisz, przyjaciel, chodzi wam o mojego gościa honorowego. Trzymam w piwnicy jednego Trablina, mówi, ze jest przyjacielem Traumaty. Zatem możemy dobić targu. możecie go wykupić, bo jest mi winny 100 grzywien, albo zagracie ze mną w kręgle na fajce, takie wyzwanie dla was. Co wy na to?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej