Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test Kruka #25
Anette Du'Monteau:
//: Nie powiedziałem że znalazłeś dom, tylko że dotarłeś do dzielnicy obywatelskiej :P
Huum:
Ignorowałem te szepty. Przecież to nie było warte uwagi. Słabi ludzie, którzy uważają, że pozjadali wszystkie umysły. ÂŻe są najważniejsi. Podczas, gdy ich truchła są delikatniejsze, niż mogło by się to wydawać ÂŚmiałem się dalej, i nie przestawałem nucić sobie pod nosem. Oni nie mogą zniszczyć mi tak pięknego dnia.
Anette Du'Monteau:
Pewien czas zajęło ci krążenie po obrzeżach dzielnicy. Niektórzy z otoczenia przyzwyczaili się powoli do chodzącej tu i tam żaby. Mimo, że twój gatunek raczej wybitnym wzrokiem i gustem nie grzeszył, to jednak udało ci się dostrzec dość niewielki acz zadbany domek o niebieskawym dachu.
Huum:
ÂŚmiałem się z irytujących spojrzeń. Osoby, które widzą więcej, są zazwyczaj wytykane palcami. Ale to my często dostajemy to co chcemy, bo pozostali się boją się to zdobyć. Zapukałem to drzwi i zarechotałem dźwięcznie:
- ÂŚpiewna wiadomość- Po czym zaśmiałem się figlarnie.
Anette Du'Monteau:
Drzwi otworzył ci dość postawny mężczyzna. Był rzecz jasna człowiekiem, to też wzdrygnął się na widok takiego potwora.
-Czego tu ropucho?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej