Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test Kruka #25

<< < (3/5) > >>

Huum:
- Mogę, z nim pobawić się w Nurkowanie. Póki, ja nie wypłynę on nie może. - Mówiąc to zaśmiałem, się- Pasuje tobie taka propozycja? Raczej, nie chce mi się z nim dogadywać. Chociaż za odpowiednią sumę, mogę z nim tylko porozmawiać -Uśmiechnąłem się obrzydliwie- Gdzie, go znajdę?

Anette Du'Monteau:
-Masz po prostu sprawić by zamilkł w pewnych sprawach. Zrozumieliśmy się? Taka nauczka.[/i] - powiedział nieznajomy. -Ma swój domek na obrzeżach dzielnicy obywatelskiej. Można poznać bo niebieskawym dachu.

Huum:
Zaśmiałem się tylko, po czym skocznie ruszyłem w stronę domu celu. Miał pewnie trochę pieniędzy, skoro mieszkał w dzielnicy obywatelskiej. Chociaż, podejrzewam, że raczej nie będę miał z nim problemów. Możliwe, że z początku będzie się mocno rzucał, jednak raczej mnie nie przerażał. Przez całą drogę, chichrałem się i śpiewałem piosenki o morderstwach.

Anette Du'Monteau:
Ludzie którzy mijali cię nieco bliżej dziwili się i wytykali palcami, a pod nosami mówili że pewnie jakiś wariat. Mimo to nikt nie zaczepiał cię aż dotarłeś do dzielnicy obywatelskiej. Widać ludzie bali się tutaj chorych psychicznie żab.

Huum:
ÂŚmiałem się z irytujących spojrzeń. Osoby, które widzą więcej, są zazwyczaj wytykane palcami. Ale to my często dostajemy to co chcemy, bo pozostali się boją się to zdobyć. Zapukałem to drzwi i zarechotałem dźwięcznie:
- ÂŚpiewna wiadomość[/b]-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej