Tereny Valfden > Dział Wypraw

Przymierze (Test współpracy)

<< < (14/21) > >>

Silion aep Mor:
//Ktora jest godzina?

Armin:
Armin spojrzała na mężczyznę i zaczęła przemawiać:
- Więc Edwardzie, miałam się tam spotkać z osobą, która poda mi pewne informacje. - w tym czasie popatrzyła na herbatę, ale nie piła jej. Przecież mogła być zatruta. Po prostu patrzyła na nią. Widziała parę ulatującą z filiżanki. Po pewnej chwili zwróciła się do mężczyzny. - A dlaczego pan się mną zainteresował? Dlaczego zaprosił na herbatkę? - spytała się jegomościa.

Aiden:
//Jest godzina 17ta. Robi się powoli ciemno.

//Armin

Edward wziął łyk herbaty i odstawił filiżankę uśmiechając się beztrosko i życzliwie.

- A ja czekałem na młodą i piękną kobietę, która miała przybyć i potowarzyszyć mi podczas rozmów "biznesowych". Za chwile przyjdą ci ludzie więc może jest coś, o czym chciała byś porozmawiać? Zapytać?

Silion aep Mor:
Bylo okolo 17-stej, krasnolud za rada "dobrego rycerza" postanowil poczekac do zmroku. Wrocil do swego domu, wszedl do srodka, wzial taboret aby ulokowac go pod oknem. Usiadl na krzesle, bylo nie wygodne, siedzial, zajadal chleb i czekal az sie sciemni.

Armin:
Armin popatrzyła na mężczyznę trochę zmieszanym wzrokiem. Zapytać? Ale o co?W maurence kłębiły się różne myśli, ale wybrała jedno pytanie, które nurtowało ją od samego początku.
- Dlaczego wszystko jest takie zakurzone? Nie było tu sprzątane od wieków.- spytała czarnoskóra. - A jeszcze jedno: o jakie rozmowy biznesowe chodzi?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej