Tereny Valfden > Dział Wypraw

Ciemna strona miasta.

<< < (11/11)

Armin:
Maurenka nie chciała wdawać się w rozbudowaną rozmowę.
- Wie pan kim ja jestem? Jestem k... - o mało co Armin by sie wydała. Chociaż każdy by mówił wszystko co chce jakby był tak zdenerwowany. - Jestem koszmarna w załatwianiu takich spraw. - cudem wybroniła się czarnoskóra. - Raczej nie wrócą, ale dziękuję za szczere chęci. - ostatnie słowa powiedziała z lekkim sarkazmem. Nie czekając na odzew strażnika, kobieta ruszyła w stronę swoich czterech ścian.

Rodred:
Strażnik tylko wzruszył ramionami i zszedł z drogi sfrustrowanej kobiecie.

Wyprawa zakończona sukcesem!
Podsumowanie:
Armin została napadnięta w domu i uprowadzona. Udało się jej wyswobodzić z więzów i zabić okupujących ją bandytów. Odnalazła swój ukradziony ekwipunek i zaczęła badać dom. Przez swoją nieuwagę doprowadziła do małej rzezi kobiet które ratowała. Po przeszukaniu budynku znalazła cenne kosztowności o wartości 95 grzywien oraz zaszyfrowany list. Bez dalszych przeszkód udało się jej wrócić do domu.

Talenty: (Isu może chcieć to poprawić gdyż robię to pierwszy raz ;) )

Armin:
Aktywność 1 brązowy talent.
Opisy 1 srebrny talent.
Walka 1 brązowy talent.

//Jeśli będziesz chciała kontynuować to to zgadaj się z krukami, tak żeby było was kilku czy ilu wam tam jakiś wasz władca czy ktoś każe. Jak będziecie rozszyfrowywać list to mi powiedz, żebym mógł podać wam jego treść ;)

Isentor:
//Widziałem, że w wyprawie gracz pozyskiwał przedmioty. Nie doczytałem się wynagrodzenia. Tak czy owak nie zrobiłeś podsumowania więc gracz nie posiada niczego co pozyskał na tej wyprawie. Talenty rozdałeś poprawnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej