Tereny Valfden > Dział Wypraw
Ciemna strona miasta.
Armin:
Maurenka nie chciała wdawać się w rozbudowaną rozmowę.
- Wie pan kim ja jestem? Jestem k... - o mało co Armin by sie wydała. Chociaż każdy by mówił wszystko co chce jakby był tak zdenerwowany. - Jestem koszmarna w załatwianiu takich spraw. - cudem wybroniła się czarnoskóra. - Raczej nie wrócą, ale dziękuję za szczere chęci. - ostatnie słowa powiedziała z lekkim sarkazmem. Nie czekając na odzew strażnika, kobieta ruszyła w stronę swoich czterech ścian.
Rodred:
Strażnik tylko wzruszył ramionami i zszedł z drogi sfrustrowanej kobiecie.
Wyprawa zakończona sukcesem!
Podsumowanie:
Armin została napadnięta w domu i uprowadzona. Udało się jej wyswobodzić z więzów i zabić okupujących ją bandytów. Odnalazła swój ukradziony ekwipunek i zaczęła badać dom. Przez swoją nieuwagę doprowadziła do małej rzezi kobiet które ratowała. Po przeszukaniu budynku znalazła cenne kosztowności o wartości 95 grzywien oraz zaszyfrowany list. Bez dalszych przeszkód udało się jej wrócić do domu.
Talenty: (Isu może chcieć to poprawić gdyż robię to pierwszy raz ;) )
Armin:
Aktywność 1 brązowy talent.
Opisy 1 srebrny talent.
Walka 1 brązowy talent.
//Jeśli będziesz chciała kontynuować to to zgadaj się z krukami, tak żeby było was kilku czy ilu wam tam jakiś wasz władca czy ktoś każe. Jak będziecie rozszyfrowywać list to mi powiedz, żebym mógł podać wam jego treść ;)
Isentor:
//Widziałem, że w wyprawie gracz pozyskiwał przedmioty. Nie doczytałem się wynagrodzenia. Tak czy owak nie zrobiłeś podsumowania więc gracz nie posiada niczego co pozyskał na tej wyprawie. Talenty rozdałeś poprawnie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej