Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Przeklinanie
Grison:
--- Cytat: Morean w 25 Luty 2011, 23:05:21 ---Stary, ja jestem ministrantem od 10 lat, obecnie lektorem i ceremoniarzem, a klnę jak szewc.
--- Koniec cytatu ---
Bo ty jesteś prawdziwym, polskim katolikiem, Pawełq. :*
Lucas Paladin:
--- Cytat: Grison w 26 Luty 2011, 00:39:25 ---Bo ty jesteś prawdziwym, polskim katolikiem, Pawełq. :*
--- Koniec cytatu ---
Ja się nie uważam za katolika, tylko za chrześcijanina Pawełku. ;* Nie chcę mieć nic wspólnego z tą zakompleksioną i pełną obłudy i fałszu instytucją. Jestem tylko człowiekiem GrisQ i jak każdy popełniam te tzw. 'grzechy' i staram się być lepszym, a że się nie udaje to też jest normalne.
Kozłow:
//www.youtube.com/watch?v=YueWiSAOVns
Tutaj jest prawda o przeklinaniu.
Gordian Morii:
--- Cytat: Morean w 26 Luty 2011, 09:02:39 ---Ja się nie uważam za katolika, tylko za chrześcijanina Pawełku. ;* Nie chcę mieć nic wspólnego z tą zakompleksioną i pełną obłudy i fałszu instytucją. Jestem tylko człowiekiem GrisQ i jak każdy popełniam te tzw. 'grzechy' i staram się być lepszym, a że się nie udaje to też jest normalne.
--- Koniec cytatu ---
No to jak to jesteś ministrant - nie katolik? Wytłumacz mi to. Nie tu bo to nie temat do tego ale na PW np.
Rakel:
Fajnie xD Temat o przeklinaniu powoli zmienia się w temat o naszej wierzę?(ale mi gadki wychodzą czasami xd )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej