Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zwiastun zagłady

<< < (10/31) > >>

Rakbar Nasard:
Rakbarowi 'skoczyło ciśnienie', kiedy zobaczył jak wielu intruzów znajduje się w wieży. Nie znał tych istot, nigdy o nich nie czytał. Zdrowy rozsądek nakazał mu cofnąć się. Tak też zrobił, teleportował sie z powrotem do kwater.
- Mamy towarzystwo. - wskazywał palcem w górę. - Co najmniej tuzin. Trudno stwierdzić co to jest, ale coś pomiędzy ghulem i demonem.

// Mam wrażenie, że cała wieża jest z drewna, bo wszystko płonie. xD

Ragthar:
Ragthar nie miał pojęcia co się dzieje. Wszystko się trzęsło i zaczęło płonąć. Czuł jakby trafił do jakiegoś padołu dla demonów.

Isentor:
Pożar szalejący w przejściu do schodów został ugaszony przez trójkę dzielnych magów. Droga na dolne i górne poziomy wieży stanęła przed wami otworem.

Rodred:
- Nie ma tu żadnego zasranego witalisty?! Wrzasnąłem starając się przekrzyczeć płomienie nie zadowolony, że oparzenia wykluczą mnie z dalszego działania.

Rakbar Nasard:
Rakbar otrzepał swoją zbroje z przypalonego drewna i ocenił swoje zdrowie. Jeśli nic mu nie było, to ruszył po schodach na dolne poziomu wieży, skąd niedawno wrócił.

// Z tego co pamiętam posadzka i sufit są kamienne, zatem tego tego, nie zapali się.  <fajka>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej