Tereny Valfden > Dział Wypraw

Przeprowadzka

<< < (8/22) > >>

Xvier aep Deler:
Nagle zaprzęg się zatrzymał i elfo-wampir zsiadł. Krasnolud poszedł za nim, zeszli do kanału, gdy tylko dotarli do pomieszczenia postanowił się przedstawić.
- Xvier aep Deler jestem, nowy tutaj. - skłonił się, a następnie zaczął się rozglądać za rzeczami do wyniesienia.

Melkior Tacticus:

- Yarpen aep Thor! Miło widdzieć mie tutaj drugo brodato morde! Tamta laska to Irina.

Witaj. - rzuciła krótko.

- A tamten pomarszczony pijak to Jack.

Sam jesteś stary chuju! Hehehe, witaj młody. Dobra, bierta grzywny amunicje i piwo.

Xvier aep Deler:
- Milo mnie was poznać! Dobrze wiedzieć ze tu chociaż jeden swój jest! Gadać gdzie tu macie te graty i co mam brać!

Melkior Tacticus:
- Jest jeszcze 4 moich kumpli. Tarral, Torral, Miller i Kiler. Wszystko jest tam o. Pokazał ci ręką "magazyn".

Nawaar:
- Wszyscy się już poznali, więc choć za mną do magazynu. Dhampir ruszył dalej żeby pokazać nowemu, co jak i gdzie. Długo to nie trwało, kiedy doszli do osobnego pomieszczenia.
- Oto nasz stary magazyn bida aż piszczy, ale cóż poradzić. Pokazał całe pomieszczenia, a potem poszczególne rzeczy.
-Tutaj leżą bełty, a tam beczki i skrzynie z piwem. Bierz, co chcesz ja wezmę kilka kołczanów.
Tak powiedział i zabrał ze sobą 5 kołczanów wypełnionymi srebrnymi bełtami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej