Tereny Valfden > Dział Wypraw

Pada śnieg, pada śnieg, sypie prezentami!

<< < (10/11) > >>

Evening Antarii:
-Tak... Pomyślałam, że mogłoby ci być miło.
A w środku było ciepłe, wełniane ubranie. Była to granatowa wełniana koszula, dopracowany miała każdy szczegół i nie dałoby się na niej znaleźć choćby jednej odstającej nitki świadczącej o jakiejś niedoróbce. Wyróżniała się czerwoną literą F na środku ze zdobieniami i wszytą cienką, złotą nicią. Na literze zawieszona była czerwona czapka, rękawy ozdobione były wzorkami, kolorowymi zygzakami, tak samo jak kołnierz. -Podoba ci się?-spytała z nadzieją i radością w głosie.

//Przekazuję :) :
Nazwa odzienia: schemat koszuli z wełny
Rodzaj: koszula
Typ: ubranie
Wytrzymałość: 1
Opis: Uszyta z 0,06kg wełny. Chroni przed zimnem do temperatury -20 stopni. Ma granatowy kolor, na środku jest duża ozdobna czerwona litera F na której jest czerwona czapka z białym pomponem. Przy rękawach i kołnierzu ozdobiona świątecznymi motywami.

Funeris Venatio:
- Nie... - powiedział tylko, patrząc się cały czas na sweter.

Evening Antarii:
-Hm?

Funeris Venatio:
- Nie... Nie potrafię opisać tego, jakie to jest przepiękne! - wykrztusił wreszcie z siebie. Był oczarowany. Nie sądził, że może kiedykolwiek od kogokolwiek dostać taki niesamowity prezent. Wykonany własnoręcznie, nie kupowany albo zamawiany u kogoś. Z takimi ozdobami, które idealnie wpasowują się w ten wieczór. Był oczarowany. Przytulił się do Evening i wyszeptał jej nieśmiele do ucha:
- Niestety ja nie mam nic takiego dla Ciebie... - W duchu zrobił taką minę: :(

Evening Antarii:
A Eve w duszy ulżyło bo naprawdę ją nastraszył tym "nie". I już się bała, że naprawdę nie w jego guście, albo nie ten rozmiar (ale przecież znała go na tyle dobrze , że wymiary nie mogły być problemem) i że nie będzie chciał tego nosić czy coś... ale kolory dopasowała idealnie, o każdą nitkę zadbała oddzielnie, aby mieć pewność że spodoba mu się od razu...
Wspięła się na palcach i objęła mocno. -Ważne że jesteś. To wystarczy- odszeptała.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej