Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zagrożeni odkryciem [Salazar, Leo]

<< < (7/8) > >>

Leo:
// Przedmiot fabularny, mam na niego pozwolenie.

Canis:
//Przedmioty fabularne mają inne statystyki, chciałbym zobaczyć, gdzie jest to pozwolenie, gdzie zdobyłeś ten fabularny przedmiot, na jakiej wyprawie i na dodatek, żeby miał poprawne statystyki. Odsyłam do zasad gry: Pozyskiwanie przedmiotów -> Przedmioty fabularne.

Leo:
// Robiłem KP, spytałem Isu, zgodził się. Odsyłam do Isu.

Canis:
//Otrzymałem informacje, ze możesz posiadać taki przedmiot fabularny, a zarazem, że miałeś niepoprawne statystyki - które uległy już zmianie, więc możemy iść dalej.

Tak jak światło było odstraszającym źródłem dla niektórych bestii, tak znaczące i rozlegające się wśród drzew dźwięki były punktem zapalnym by zwierzyna ruszyła na łowy.

Po kilku minutach spaceru dostrzegliście ruch w koronach drzew, by w następnej chwili zeskoczyły na was 3 spijacze.

Drzewa są wysokości 15 metrów, spijacze zeskakują z gałęzi i suną po konarach w dół w waszym kierunku. 3 drzewa rozstawione są do was równomiernie w odległości 10 metrów, ich usytuowanie tworzy równoboczny trójkąt, w którego centrum jesteście wy.

3x Spijacz

Isentor:
//Czy wyprawa będzie kontynuowana? Powiadomiłeś gracza na PW o konsekwencji porzucenia wyprawy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej