Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

"Włatcy móch"

<< < (3/3)

Rotten:
fan south parka od dawna.... dla mnie i porównywanie SP do tych polskich wypocin i beznadziei jest wprost żałosne.... SP co prawda ma wiele chamskich żartów i śmieje się z każdej nawet drastycznej kwestii życia nie tylko w Ameryce.... to jest po prostu genialny... wszystko ładnie zrobione głosy pięknie podstawione... sarkazm i te sprawy, ale żeby porównywać ich od razu do WM..... odkąd zaczęła się moda na nich byłem wrogo nastawiony do tej bajki.... raz się zmusiłem żeby to obejrzeć.... wytrzymałem może 5 minut.... wszystkie moje przeczucia o  idiotyzmie tej bajki potwierdziły się... skończyłem teraz pierwsza klasę liceum.... i aż mnie dziw bierze jakim cudem ludzie w wieku 16, 17 lat mogą oglądać tak denne ‘bajki’... choć brak zajęć i ogólnie szkoła może zmuszać do skrajnych ucieczek w inne światy... ale to... ech... strasznie mi się nie podoba...

Paddy:
ja to ogladam leci na tv4 we wtorki i srody a bez cenzury na www.milanos.pl oni sa super na poczatku myslalem ze to badziewie ale kolega pokazal mi wiecej odcinkow i sie przekonalem ze sa fajni araczej przytulisci! bardzo polecam. Chodz ja mysle ze to nie na SP tylko chcieli pokazac co jest w umyslach dzieci z 2b (a raczej potworow!)

Wrath:
"Włatcy Móch" tej kreskówki nigdy bym nie nazwał polskim south parkiem a dlaczego bo to zupełnie inna bajka oczywiście są pewne podobieństwa ale to nie jest SP dlatego nie będę WM porównywał z SP bo podobni są do siebie jak koń z koniakiem, no oprócz tego SP pokazuje AMERYKAÑSKÂĄ (podkreślenie moje) młodzież i amerykańską rzeczywistość a WM polską co od razu zmienia postać rzeczy ale do piszę nie o tym o czym miałem pisać.
WM podobają mi się od pierwszego odcinka chodź humor jest czasami zbyt chamski i obrzydliwy to czasami można sie zdrowo pośmiać. Od strony graficznej nie będę się wypowiadał jest prosta lecz kto by się tam przejmował najważniejszy jest tekst.

A postacie każda jest inna dla mnie najlepsze postacie to:
1.Czesio
2.Anusiak
3.Maślana
4.Marcel
5.Pani Frał
6.Higienistka
7.Konieczko
8.Andżelika

A co do humoru to pamiętam kilka tekstów.
Odcinek "Radyjko Babci"
-Chcecie herbatki czy soczku.
-Obojętnie!
-No ale wolicie herbatki czy soczku.
-Obojętnie!
-A to gówno dostaniecie!
Może nic takiego ale moja mama ma mówi mi to samo
no i z tego samego odcinka
-Babciu, pani Frał zemdlała.
-To niech coś zje to ją wzmocni.:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości