Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
"Włatcy móch"
albin:
Serial jest wypasiony szczególnie przypada mi do gustu polski dubbing, i powiem szczerze że ten serial bardzierj mi sie podoba od South Park. Władcy móch pokazują "prawdziwą polską młodzież" i jest warty do obejżenia a tak przy okazji to serial jest dostęcpny na google video i już kilka tam oglądałem
Dark Prince:
Są dwa rodzaje śmiechu. Pierwszy to śmiech powodowany inteligentnymi gagami, żartami, scenami etc. Drugi to zwykły rechot. Czego jest wiecej śmiechy czy rechtu? Jest sam rechot. Głupie zarty, nieskiego lotu gagi, brak jakiejkolwiek logiki. To cechuje WM. A specjalne błędy ortograficzne to już przesada. Kreskówka jestśrednia. SP rulez!
Kozłow:
Otóż.... Zobaczyłem na zacnym kanale TV4 reklamę kreskówki "Włatcy móch" (Jezuniu.. permamentne kalanie ojczystego języka...) i muszę powiedzieć, że od razu byłem sceptycznie nastawiony (po obejrzeniu samej reklamy). Ale mimo wszystko postanowiłem wyłączyć po 10, może 15 minutach, gdyż miałem odruch wymiotny.... Pójdę trochę w rozumowanie Dark Prince'a. Coraz mniej jest ludzi, którzy "śmieją się inteligentnie", a coraz więcej ludzi, którzy mają totalną brechtę, ze ktoś wyjmuje komuś mózg.... WM (oszczędzę sobie pisania całej nazwy) jest beznadziejną, pioracą mózg, głupią, durną i bzdurną, bezmyślną kreskówką dla ludzi, którzy śmieją się z byle gówna... Kreskówka ponadto ma przepiękną animację (niczym Mario Bros... Nic dziwnego, przecież jest polska :P). Nie widzę nic śmiesznego w kalaniu ortografii i 4 debilach, którzy robią z siebie debili...
Visor:
Na sam początek wypowiem swoją ogólna ocenę tej eee..."kreskówki"? A mianowicie totalny gniot.
Dlaczego? Już tłumacze. Kiedy zobaczyłem reklamę tejże kreskówki i zasłyszałem paru opinii na jej temat zdecydowałem się zobaczyć czym tak się podniecają. Pierwszy kontakt czyli zobaczyłem wygląda tego wszystkiego. Od razu jeden minus. kreska jest niedbałą (choć taka zapewne miała być) oraz jak dla mnie odpychająca straszną prostotą i brzydotą. Ale nic jakoś przeżyje wiec patrze w ekran telewizora dalej. Wtedy zobaczyłem "humor" oferowany przez ten kicz. Nie będę krył że nawet lekki uśmiech nie pojawił się na mojej twarzy. Humor był słaby wręcz wciskany na chama. A czasami prezentowany bardzo niesmacznie i odpychająco.
Jak dla mnie "Włatcy Móch" (zabiłbym autora tej nazwy) jest dla ludzi których śmieszy chamski niesmaczny humor w stylu "nasikam na gąbkę i będzie śmiesznie".
Może ta opinia zdziwić biorąc pod uwagę iż jestem fanem "South Park" gdzie humor też czasami jest trochę "muchowaty" lecz tam zdecydowanie mniej jest "stawiania kloca".
Leviatan:
Ja usłyszałem o tej ... hmm... "bajce" od kumpli i kilku innych ludzi, którym się ona podobała, więc od razu po założeniu neta zacząłem oglądać Włatcy Móch...no i mi się spodobało, zacząłem oglądać następne odcinki.
W tej kreskówce podoba mi się przede wszystkim humor, wygląd oraz głosy postaci (czesio wymiata :P) no i..ogólnie lubię oglądać Wł...tą "bajkę" (nie chce nadużywać tego tytułu, ponieważ mi się pogmatwi w głowie i
będę robił błędy )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej