Tereny Valfden > Dział Wypraw

W imię zasad skurwysynu

<< < (3/43) > >>

Nawaar:
- Albo ścięcie głowy. Powiedział ponuro. - Dobra to ruszamy do, tej tawerny?.

Thoran:
Kradzież statku już na początku mej kariery w tej dziewiczej krainie ? Ostro zaczynam. Rodzina byłaby dumna. Westchnąłem i zapytałem Melkiora. - Chcemy ukraść statek twemu ojcu ? Ech.... 
Melkior, Melkior...
- Może w tawernie znajdziemy chętnych, ale oni nie zrobią tego za darmo. A my w chwili obecnej można rzec,  jesteśmy goli i wesoli. Poza tym nawet oni muszą być dostatecznie pijani, żeby wybrać się z nami na wyprawę...

Melkior Tacticus:
- To sie da zrobić hehe. Ruszamy chopy.

Nawaar:
Dhampir nic nie powiedział, tylko udał się do wyjścia z siedziby bękartów, czyli podmiejskich kanałów w mieście Atusel. Idąc sobie tunelem patrzył na nieczystości, które leciały do swojego miejsca przeznaczenia, czyli morza. Dziwne, że jeszcze nie zajął się takimi rzeczami sam konkordat. Obrońcy puszczy, którzy szanują przyrodę powinni się tym zająć. Tak rozmyślając dotarł wraz z kompanią do studzienki kanalizacyjnej, aby następnie podnieść jej pokrywę i wyjść z ciemności. Gdy Silva tak uczynił czekał, aż reszta załogi ruszy za nim w stronę portu i tawerny się tam znajdującej.

TheMo:
Themo wysłuchał planowań kompanów.
-Zajebać statek? I to jeszcze Aragornowi? ÂŁby przy samej dupie nam poucina. Wy wszyscy jesteście pojebani!
Wydarł się wręcz na swoich towarzyszy. Chwycił swój kielich, który nadal był pełny krystalicznej wódki i uniósł go do ust. Szybkim ruchem przechylił go wlewając zawartość do gardła, które momentalnie zapiekło. Odkaszlnął i chuchnął a nieprzyjemne uczucie ustąpiło na rzecz przyjemniejszego ciepła w żołądku. Silnie postawił kielon na stole, aż pozostałe naczynia zadudniły i gwałtownie wstał.
-No kurwa, lepiej nie mogłem trafić!
Tym razem w jego tonie było mnóstwo pozytywnego głosu i nagromadzonej energii. Poprawił pochwę z mieczem i zapięcie kuszy na plecach.
-Idziemy napierdalać!
Po tych słowach ruszył razem z Bękartami dotrzymując im równego kroku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej