Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Obsługa w fast food'ach

<< < (3/3)

Arkhan:
W restauracjach typu MC jadam bardzo rzadko, ostatnimi laty prawie wcale. Jednakże pare ładnych lat temu kiedy byłem na obiedzie czy przekąsce, to zazwyczaj cała obsługa była rozgarnięta, zamówiłem jedną kanapkę i typiara sie wychyliła żeby podać. Koleś przechodzący szturchnął ją, i kanapka spadła, oczywiście zrobiła mi nową....

Zdarzyło się parę razy iż w moim zamówieniu nie było to czego żądam. Przykładem jest "pizza na telefon". Bardzo często zdarza się tak, iż otwierając kartonowe pudełko z moim zamówieniem, brakuje jakiegoś dodatku. .. Ogółem polacy na tych stanowiskach spisują się średnio, inaczej ma się sprawa za granicą czego osobiście doświadczyłem

Arthas:
Ja, w odróżnieniu od innych, często odwiedzam restauracje typu "fast food". Głównie bywam w Mc'Donalds i Kentucky Frikes Chicken(KFC). Zdaję sobie sprawę, iż jedzenie surfowane przez owe bary szybkiej obsługi nie jest najlepszej jakości, jest niezdrowe i wiele osób go nie trawi, jednak da się to zjeść. Osobiście, często walczę z brakiem czasu, więc tym częściej odwiedzam tego typu restauracje, by szybko i w miarę oszczędnie się najeść.

Co do niemiłych sytuacji związanych z tymi barami, zdarzyło mi się ich z pewnością wiele. Niejednokrotnie spotykałem się z zupełnie zimnym jedzeniem, na które wcześniej czekałem nie wiadomo ile. Również często znajdowałem się w sytuacji, w której sprzedawca przy kasie mylił poszczególne dania i podawał mi zupełnie coś innego, gdy chwilę wcześniej wyraźnie informowałem go, co tak naprawdę chcę zakupić.

zaj:
Od jakiegoś czasu nie jadam w takich miejscach, jednak z tego co pamiętam
"Frytkowi" Potrafią być niemili i olewający, poza tym szkoda mi zdrowia na takie jedzenie :D

Może byś tak napisał coś więcej? [Arthas]

Dark:
Ja szczerze mówiąc nigdy nie miałem problemów z obsługą, mówią i podają normalnie a często są nawet mili, plus dla mcdonald. Nie jadam może w tego typu restauracjach zbyt często, ale jak już to zero problemów.

RakiC:
W polsce jest jak najbardziej na + bo nawet są mili, ale w np. w ameryce kiedy obsługuje czarny to specjalnie jest nie miły rzuca jedzeniem i często cos moze byc z tym jedzeniem nie tak dlatego nigdy nie stoje w kolejce z czarnymi.

robią to pewnie dlatego że nie podoba się im że obsługują białych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej