Tereny Valfden > Dział Wypraw
Droga ku stabilności duszy
Isentor:
//Szukał czegoś konkretnego? Bo jak będziesz mi pisał, że szukał odpowiedzi to ja będę Tobie odpisywał jakiej odpowiedzi? To nie jest jedna z banalnych wypraw, gdzie prowadzący układa cudowny tok wydarzeń, by odpowiedzi same wpadały Ci pod nogi. Albo to Ty nie byłeś dawno na wyprawie albo ja tak dawno nie prowadziłem wyprawy i poziom trudności trochę podupadł. Jesteś genialnym magiem, aspirujesz do rangi lisza a nie potrafisz przeprowadzić śledztwa. Możemy się tak bawić w kotka i myszkę do końca 2015 roku albo weźmiesz się w garść i przyłożysz do pracy.
Devristus Morii:
Mare udal sie do Komisarza Georga, ktory jako jeden z niewielu mogl sie orientowac co sie dzieje w okolicach rynku w Atusel.
Isentor:
Dotarł na miejsce.
Devristus Morii:
Witaj Komisarzu Georgu, jestem Mare pomocnik hrabiego Devristusa Morii. Prowadzimy sledztwo odnosnie czlowieka o imieniu Feret? Masz moze jakies informacje dotyczace tej sprawy? Widziales cos niezwyklego?
Isentor:
- Witaj Mare. Straż widziała go przed murami miasta, jest poszukiwany listem gończym w całym dystrykcie, gdybyśmy wiedzieli coś konkretnego już dawno gniłby w lochu. Mare, gdy się czegoś dowiedz, przyjdź z tym od razu do nas. ÂŚciganie tak groźnego przestępcy na własną rękę jest niebezpieczne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej