Tereny Valfden > Dział Wypraw
Dżungla - kurhan
Thor ibn Odyn Grom:
Gdy Thor zauważył, że spijacz biegnie na niego z zamiarem wbicia mu kolca w ciało, podjął szybką decyzję o tym, żę jest strasznie ciemno gdy to przemyślał, spijacz był niedaleko, więc najdłuższym skokiem, który był niepotrzebny, a potem krótkim sprintem wbiegł za drzewo i przyjął taką pozycję, żeby w razie czego móc zaatakować spijacza mieczem.
Canis:
Wyskoczył zza drzewa i zaatakował kolcem chcąc wbić się w klatkę piersiową.
Jest w odległości 2 metrów, szarżuje od lewej na ciebie chcąc wbić ci kolec w klatkę piersiową.
//Aktywna kara dla ciebie wynika od osłony nocy.
1x Spijacz
Thor ibn Odyn Grom:
Thor wiedząc, że nie może za dużo zrobić w czasie, w którym Spijacz go zaatakuje, położył jedną z nóg na pniu drzewa i odbił się nią w większą gęstwinę. Gdy tylko to zrobił, obrócił się w stronę spijacza i wykonał cięcie wprost w jego podbrzusze.
//Oceń, czy to możliwe, czy trafiłem i nie bij za brak internetu.
Canis:
--- Cytat: Thor Grom w 29 Lipiec 2014, 13:05:14 ---Thor wiedząc, że nie może za dużo zrobić w czasie, w którym Spijacz go zaatakuje, położył jedną z nóg na pniu drzewa i odbił się nią w większą gęstwinę. Gdy tylko to zrobił, obrócił się w stronę spijacza i wykonał cięcie wprost w jego podbrzusze.
//Oceń, czy to możliwe, czy trafiłem i nie bij za brak internetu.
--- Koniec cytatu ---
//Ty wiesz gdzie jest podbrzusze?
Nie mogłeś go trafić w podbrzusze, gdy szarżował na ciebie na swych czterech kończynach. Wbił kolec w twoje ciało, dokładnie w udo unikając ciosu.
//Masz 5 sekund na reakcję, tyle potrzeba spijaczowi byś zemdlał. Ponadto twoje spodnie wędrowca nabywają status uszkodzony, poprawne statystyki otrzymasz na koniec zadania :)
Thor ibn Odyn Grom:
//Z obrazka mogę wywnioskować, że on nie jest podobny stylem poruszania się go żółwia i nie chroni podbrzusza przed atakami. Ponadto jest on szybki, więc gdy mu zdobycz odskoczyła, on nie miał szans tak szybko skręcić (Nawet gepard miałby z tym problem), więc wykorzystując te dwie rzeczy, napisałem, jak go uderzam w nie osłoniętą część ciała, nim on mógłby zareagować. Ale skoro już napisałeś, to muszę się dostosować. :(
Thor poczuł dość duży ból wynikający z wbicia kolca w udo, jednak nie stracił on przez to sił i nadal trzymał broń. Gdy tylko zebrał się w sobie, uderzył najpierw spijacza rękojeścią miecza w głowę , a potem szybko obrócił miecz i zaatakował go już samym ostrzem, mierząc prosto w szyję.
//A tutaj, to już nie wiedziałem, co miałbym napisać
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej