Tereny Valfden > Dział Wypraw

Dżungla - kłusownicy

(1/11) > >>

Rakbar Nasard:
Nazwa wyprawy: Dżungla - kłusownicy
Prowadzący wyprawę: Salazar
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: walka bronią białą 75%
Uczestnicy wyprawy: Rakbar Nasard

- Przebicie serca, wystawienie na promienie słoneczne, pełne spalenie - te metody całkowitej eliminacji wampira z życia znam. Można go również zranić srebrem, co spowolni gojenie ran - to jest jednak tymczasowe rozwiązanie, a to nas nie zadowala, prawda? Czy doradzisz mi coś więcej na ten temat? Powiedz mi czego dotyczy moje zadanie.

Canis:
-  Słyszałeś pewnie o łowczych królewskich? Była tam banda wampirów. Gdy się ten twór rozpadł, część wampirów zaczęła działać całkowicie wbrew naturze, doprowadzając do śmierci wielu młodych istnień, jeszcze nie rozwiniętych, zaburzając cykl życia nawet w naszej dżungli. To twój cel. Udasz się na skraj dżungli i zaczniesz polowanie. Jest jeszcze dzień, więc są albo dobrze odziane i polują, albo dobrze schowane. W nocy będzie ci ciężej z nimi walczyć, ale na pewno nie będą się kryć. Nie wiem na ile są wyszkolone, ale mogą dysponować wampirzymi mocami. Radzę być ostrożnym. Wolę nie zbierać twojego truchła, gdy pójdę robić conocny przegląd zniszczeń przez nich wykonanych. Idziesz na własną odpowiedzialność.

//Jest godzina 20.05

Rakbar Nasard:
- Oczywiście, człowiek w życiu dokonuje własnych wyborów i nie ma prawa zrzucać odpowiedzialności na innych, kiedy wybrał źle. Dasz mi nieco soli? Podaj mi konkretny kierunek, w którym znajdują się te paskudy.

Canis:
-  Wczorajszą noc spędzili na południowym krańcu naszej dżungli. Polowali zawzięcie mordując dziesiątki istnień. Nie mam soli.

Rakbar Nasard:
- Ilu tych wampirów jest?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej