Tereny Valfden > Dział Wypraw

Księgozbiór

<< < (3/5) > >>

DarkModders:
-Kurde o tym nie pomyślałem- powiedział drapiąc sie po głowi. -Teraz będe to musiał znowu ściągnąć i od nowa złożyć

Funeris Venatio:
- No fakt, nie pomyślałeś...

//Podjąłeś się takiego, a nie innego zadania, więc staraj się myśleć. Co byś zrobił, gdyby kazano Ci takie coś wykonać? Jak byś do tego podszedł? Od czego zaczął? Analizuj wszystko, każde moje zdanie, każdy swoje posunięcia i staraj się przewidzieć, co może wyniknąć z twoich działań.

DarkModders:
//Jak mialem wiedziec jak mi nie podales ile jest regalow  <poirytowany>

Szeklan wziol sie spowrotem do roboty. Teraz posciagal wszystkie ksiazki. Zajelo to troche czasu po sciagnieciu od nowa zaczal alfabetycznie ukladac teraz jednak zrobil to dokladnie. Po kilku godzinnym ukladaniu poukladal teraz wszystko dobrze. Odszedl troche od regalu i rzekl do staruszka:

-Teraz powinno być lepiej- powiedział

Funeris Venatio:
//Nie czytasz ze zrozumieniem. Cytuję swój pierwszy post: "Przez środek kondygnacji parterowej biegła szeroka alejka, a przy niej mnóstwo regałów, z każdej strony po sześć." Możesz odnaleźć, jeżeli nie wierzysz.
Poza tym: *wziął *z powrotem

Paladyn w między czasie dwa razy odwiedził wychodek i przysnął, opierając się głową o swój stół.

DarkModders:
Teraz zabrał sie za ostatni regał po lewej stronie. Przesunął drabine do ostatniego regału i wziął sie do roboty. Robił to ciszej żeby nie obudzić paladyna. Wyszedł na drabine z książkami i zaczął układać na półkach. Zajeło mu to dość długo. Po tym z szedł z góry i zabrał drabine i ruszył na prawą strone do kolejnego regału. Tam były już książki wymagające większej ostrożności. Ustawił drabine prze regale i zabrał książki. Wyszedł na góre i układał je starannie czyszcząc każdą dokładnie. Po godzinie kolejny regał był gotowy. Zszedł z drabiny i siadł na krześle koło stolika na, którym spał starzec. Otarł czoło z potu i zaczął grzebać w swoim plecaku za wodą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej