Tereny Valfden > Dział Wypraw

Jak konie w galopie II

<< < (9/11) > >>

Kuhin Acker:
-No nie wiem... Jak myślisz? Nasi "sabotażyści" wiedzą jak wygląda nasz Marszałek Funeris Venatio? - Kuhin chytrze się uśmiechnął.

Funeris Venatio:
- Nie wiemy tego. Nie sądzę jednak, by ktoś, kto działa tutaj, odwiedzał ostatnio kompleks zakonny. Także można przyjąć, że nie wiedzą. Zresztą, ty wiesz?

Kuhin Acker:
Kuhin wzruszył ramionami - Szczerze mówiąc to nie. Więc prawdopodobieństwo, że ktoś go widział jest bardzo małe. A ja tutaj przybyłem właściwie incognito. Nikomu się jeszcze nie przedstawiałem. Wzięliśmy się od razu za robotę. Więc myślę, że moglibyśmy odegrać małe przedstawienie. Jeżeli ktoś tak bardzo nie lubi naszego bractwa, na pewno nie przegapi takiej okazji do osłabienia nas.

Funeris Venatio:
- Co dokładnie planujesz?

Kuhin Acker:
- Co powiesz na "inspekcję"? Twoim zadaniem byłoby rozgłoszenie tego faktu. W końcu Ciebie znają więc nie możesz grać naszego Marszałka. A ja będę robił za przynętę. Będę dalej prowadził obchody po stadninie. Będziesz mnie musiał mieć cały czas na oku, bo sam mogę sobie nie dać rady, jak mnie zaatakują. W końcu będę "Funerisem Venatio" więc na pewno się przygotują...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej