Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Fable

(1/6) > >>

Maksous:
Graliście w fable!!
Fajna gra zaczynamy jako dziecko potem dorastamy do wieku gdy jesteśmy starzy brudka nam rożnie cos w stylu gothica. Jest to bardzo ciekawa gra ma bardzo wiele ciekawych zadań mieczy i.t.p. Niedługo wyjdzie nowa część fable podobno będzie można mieć wilka za towarzysza

P.S mojego kuzyna kumple uwazają nawet że Fable są lepsze od gothica jednak ja nie podzielam tego zdania.
Może dlatego że w gothica pierwsze zagrałem i to jest kwestja przyzwyczajenia.

Arthas:
Bardzo ciekawa i wciągająca gra. Posiada wiele wad, lecz mimo wszystko warto w nią zagrać. W Fable, podobnie jak w Gothicu mamy tętniący życiem świat i możemy robić to, na co mamy ochotę czyli mamy swobodę działania. Nie mylicie tego ze swobodą ruchów, bo tej nie mamy, gdyż twórcy stworzyli świat, po którym poruszamy się tylko po wyznaczonych ścieżkach. Muszę przyznać, że jednym z mankametów, dzięki któremu można powiedzieć, że gra mnie urzekła, jest ogromna grywalność. Od początku Fable spowodowało, że nie mogłem oderwać się od monitora. Oprawa dźwiękowa i przerwyniki pomiędzy etapami gry stoją również na bardzo dobrym poziomie i umilają rozgrywkę. Szkoda, że świat jest  jest niezbyt duży i ograniczony. Minusem jest też to, że fabuła jest liniowa, wrogowie nie są zró?nicowani i nie mamy dużego wyboru spośród dostępnych broni i ekwipunku. Mimo wszystko warto spróbować swych sił w tej gierce, zwłasza, że jest ona przyjazna dla każdego gracza i może wciągnąć go na dobre.

Maksous:

--- Cytuj ---  Szkoda, że świat jest jest niezbyt duży i ograniczony.
--- Koniec cytatu ---

Jest mały ale może to się zmieni jak już wspominałem wyjdzie druga część Fable może będzie tam większy świat wiecej mieczy a fabuła będzie jeszcze bardziej wciągająca.

Casano:
Hmm słyszałem, i w pewnym stopniu zetknołem się z jego realiami, grajac w niego jakąs 1 h. Spowodowane to było tym, że gra posiadała błąd, przez który uniemożliwiała mi dalszą rozgrywke. Ale z tego co zauważyłem, zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Hmm sam klimat mnie przyciągnoł. Ogólnie podsumowując 1h, gry w tę gre, uważam, że twórcy zrobili dobry produkt, jakich jest mało na PC.

NEFARAIN:
Gralem w Fable i musze powiedzieć że jest świetna gra gdyby nie byla tak krotka no ale coz czasami nawet najlepsze gierki musza miec wade   ciekawe jaki bedzie Sequel  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej