Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Fable

<< < (6/6)

Patty:
Panowie, Wiedźmin został wydany w roku 2007, październik bodajże. A który KOTOR, jeśli można wiedzieć? Sam nie grałem, przyznaję, nigdy Star Wars mnie nie interesowało. Ale nie grałem, zwaracam honor. A tak jeszcze jakieś mamy? Jakby co, ja szukałem, niewiele znalazłem. A co do grafiki. Rzecz gustu. Mnie się podoba. Ciekawa, chociaż jak na początku gry nasz bohater założy wielki miecz, dwuręczny, to dziwnie to wygląda. Ale grafę lubię, pasuje do tej gry. Baśniowa.

Sarkasmus:
Fable jest fajną i dość oryginalną grą. bardzo dopracowane jest w niej zmiana wyglądu w zależności od zachowania. Jest w tej grze bardzo dużo fryzów, tatuaży, wąsów i bród. W zależności od rozwijania odpowiednich umiejętności zmienia się także wygląd, np. kiedy masz dużo siły mięśnie masz bardziej muskularne. Gra niestety jest liniowa co zniechęca do grania po raz drugi, jednak są misje niezwiązane z fabułą w których możemy się wyróżnić, kiedy grasz złym niektóre misje są inne od tych dobrych, w fabularnych zadaniach także zdarza się wyróżnić, np. mamy wybór, czy zabijemy siostrę i zdobędziemy mieczy albo wyrzucimy miecz w wir i siostra żyje. ÂŚwiat wygląda nieco bajkowo ale mi to nie przeszkadzało, najbardziej mi się wrzuca w oczy wielkość broni, jednoręczny miecz jest wielkości człowieka. Możesz sobie kupić tytuły przed gildią bohaterów czy przed wielką areną, na początku jesteś żółtodziobem, i takna ciebie mówią NPC, jeśli kupisz sobie np. Avatar, to ludziecię tak nazywają. W grze można mieć także żonę i dom (dzieci się nie da mieć, ale w fable 2 będzie się dało (wolno mieć też męża)).
Pozdrawiam

Ainur:
Mi się fable nawet podobała lecz niechciało by mi się przechodzić tej gry jeszcze raz,jednym słowem gra całkiem,całkiem.

PigPen:
Hmmm Naszyjnik no hmmm musi być gdzieś w Dębowej Dolinie jeśli dobrze pamiętam to jakiś mieszkaniec ten Naszyjnik ma ale niepamiętam za dobrze sprawdź każdego Handlarza w Dębowej Dolinie.

Pandrodor:
Czółko

Niemalże cytując poradnik. Najpierw porozmawiaj z wszystkimi osobami z Północnej Kamiennej Altany, a będzie sporo osób, z którymi można będzie pogadać. Dopiero teraz do Dębowej Doliny, na cmentarz. Jest tam dwóch typów. Stań za murkiem niedaleko nich tak, żeby cię nie widzieli, a ty żebyś ich słyszał. Zaczną gadać o naszyjniku. Gdy skończą dowiesz się, że jest on zakopany między dwoma łódkami na plaży Dębowej Doliny. Wykop go łopatą.

Jak widać, żeby samemu wykonać tego questa, trzeba znać nieco angielski ;P

Pozdrawiam, mam nadzieję, że pomogłem.

PS Thran, chrzanisz :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej